Tekstiltusser

Her kan du købe tekstiltusser til billige priser. Du kan vælge tekstiltusser til tøj i mange forskellige farver og tykkelser. Tekstiltusch bruges til at tegne og dekorerer tøj, stof og tekstiler med motiver og farvelægning. Når du er færdig med at bruge tekstilfarve, skal du lade stoffet tørre. For at få farven til at sætte sig fast i tøjet eller stoffet, skal noget tekstilmaling fixeres. Det gøres ved at stryge på bagsiden også kaldet vrangsiden af tøjet med et strygejern. Herefter vil stoffet eller tøjet kunne tåle at blive vasket ved temperaturer på omkring 30 - 40 grader.

Du kan gøre dit tøj mere personligt ved at dekorerer og farvelægge stof med tekstiltusser. Du kan lave personlige gaver til far eller mor eller du kan arbejde kreativt med tekstiler.

Vores mest populære sæt med tekstiltusser er en pakke med 20 forskellige farver, hvor hver tekstiltusch har 2 forskellige tykkelser på skrivehoveder. I den ene ende har tekstiltussen en stregtykkelse på 2,3 mm og i den anden ende 3,6 mm. Det giver dig faktisk 40 forskellige tekstiltuscher i et sæt. Fordelen ved denne type tekstiltusser er, at de er permanente. Efter du har tegnet på dem, lader du tøjet eller tekstilet tørre lidt. Så fixerer du tekstilfarven med et strygejern, hvorefter stoffet kan tåle en mild vask på op til 40 grader.