Supersækken

Stort udvalg af Supersækken til billige priser. Vælg mellem en hel række forskellige stærke sække i serien Supersækken fra Abena. Vi har forskellige størrelser lige fra 40 liters og op til 120 liters sække. Du kan samtidig købe dem i flere forskellige farver såsom transparent, klar, hvid, sort, blå, rød, grøn, grå, gul. Nogle af sækkene har snoreluk og andre ikke. Vi tilbyder hurtig levering og mulighed for fri fragt.

Fordelene ved Supersækken er at du får en sæk, der både er tynd og stærk, så den er både lettere og rullerne fylder mindre end andre typer affaldssække. Der er en fordel mere, og det er at hvis du kommer til at rive et hul i en Supersæk, så vil hullet ikke udvide sig og løbe, som det typisk sker ved almindelige affaldssække og affaldsposer.

Supersækken er miljøvenlige affaldssække eller store poser til affaldsspande. De forskellige farver gør at du kan bruge dem til at sorterer affaldet efter affaldstype. Bruger du dem til det grønne haveaffald, og du skal køre det på genbrugspladsen eller storskrald kommer og henter det, så skal det nok pakkes i klare eller transparente skraldesække.

Prøv at kigge nærmere på vores kæmpe udvalg af store affaldsposer i serien Supersækken næste gang, du skal købe affaldssække og gør en god handel.