Supersæk

Supersæk i mange forskellige varianter. Tilbud på super sæk her på siden ✓ Stort udvalg ✓ Billig fragt ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Supersæk LLDPE hvid 35 my 55x80 cm 40 L - 32 ruller
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Supersæk » Køb billig Supersæk med hurtig levering

Stort udvalg af supersæk til billige priser her på siden. Vælg mellem en hel række forskellige stærke sække i serien Supersæk fra Abena. Vi har forskellige størrelser lige fra 40 liters og op til 120 liters sække. Du kan samtidig købe supersæk i flere forskellige farver såsom transparent, klar, hvid, sort, blå, rød, grøn, grå, gul. Nogle af sækkene har snoreluk og andre ikke. Vi tilbyder hurtig levering og mulighed for fri fragt Fordelene ved supersæk er, at du får en sæk, der både er tynd og stærk, så den er både lettere og rullerne fylder mindre end andre typer affaldssække. Der er en fordel mere, og det er at hvis du kommer til at rive et hul i en Supersæk, så vil hullet ikke udvide sig og løbe, som det typisk sker ved almindelige affaldssække og affaldsposer.

Hvad er en supersæk?

En supersæk er miljøvenlige affaldssække eller store poser til affaldsspande. De forskellige farver gør at du kan bruge dem til at sorterer affaldet efter affaldstype. Bruger du dem til det grønne haveaffald, og du skal køre det på genbrugspladsen eller storskrald kommer og henter det, så skal det nok pakkes i klare eller transparente skraldesække. Prøv at kigge nærmere på vores kæmpe udvalg af store affaldsposer i serien Supersækken næste gang, du skal købe affaldssække og gør en god handel.

Få tilbud på supersæk

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev! På den måde sikrer du dig, at du altid får besked, når vi har tilbud på supersæk og andre spændende kampagner direkte i din indbakke. Har du brug for vejledning til valg af supersæk, eller skal du have hjælp til at gennemføre din bestilling, er du altid meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon. De sidder klar til at hjælpe dig videre med din bestilling af supersæk.

Kan man købe supersæk online?

Ja det kan du hvert fald. På Grafical.dk kan du finde supersække i flere forskellige størrelser og farver, så vi har helt sikkert også den variant af supersæk, som du står og mangler. Vi er en stor dansk webshop med +50.000 produkter inden for husholdningsprodukter, kontorartikler, hobbyartikler, IT-tilbehør, emballage og andet. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til supersæk.