Specialkarton

Karton til en hjemmelavet æske eller til fx bogbinding? Her finder du falsekarton, kvistkarton og maskinpap i både små og store formater. Specialkarton som kvistpapir bliver også ofte brugt til kreative projekter som kortfremstilling og udstansning, da kartonen giver en flot naturlig farve og struktur til dit design. I juletiden kan du også lave flotte kræmmerhuse i rustik design med diverse dekorationsartikler.
Du kan sikkert også komme med gode fif og ideer til anderledes kreative projekter, hvortil vores specialkarton kan anvendes.

Du kan følge os på Facebook
Vidste du at du kan følge os på Facebook, hvor vi også holder dig opdateret med nye kreative ideer? - Herudover må du også hellere end gerne dele dine projekter, så vi sammen kan inspirere endnu flere til at bruge deres kreative side :-)

Specialkarton - hvad kan det bruges til?
De tre varianter af specialkarton som vi i øjeblikket tilbyder, er måske ikke noget alle lige kan nikke genkendende til, og vide hvad det skal bruges til. Der er sikkert flere anvendelsesmåder, men her får du et lille indblik i, hvad det blandt andet kunne være, at du kunne bruge det til:

Falseæskekarton & Maskinkarton
Falseæskekarton og maskinkarton bliver blandt andet anvendt til at folde grundfigurer der kan pyntes, eller som materiale til passepartout, da papiret har en tykkere kvalitet. Falseæskekartonet er i farven hvid, mens maskinkarton er i grå 100% genbrugspapir.

Kvistkarton
Kvistkarton er også en valgmulighed når det kommer til miljørigtige valg af papir. Papiret er 75% genbrug, mens de resterende 25% er kviste. Dette giver papiret et flot naturligt udtryk, samt en lækker struktur. Kvistpapir er specialkarton, som er superflot at kombinere med det almindelige farvede karton, som spiller super flot sammen.

Du kan finde masser af vores almindelig karton her på siden, som du sagtens kan kombinere med alle 3 varianter af specialkarton.

Ellers kan du måske også få brug for diverse redskaber, sakse og knive til at arbejde med, når du skal være kreativ med specialkarton.