Spande med vippelåg

Affaldsspand, rund, mat stål, 40 l
På lager - Levering 1-3 hverdage
Hos Grafical.dk finder du et stort udvalg af affaldsspande med vippelåg og pushlåg. Vi har dem i mange forskellige størrelser og farver. Nogle er brandsikre. Andre er klar til vægmontering. Skraldespande med vippelåg har mange navne du kan bl.a. kalde dem skraldespande med push låg eller skraldespande med svinglåg, deres fælles træk er at det er samme produkt der er tale om.

Skraldespande med vippelåg er en effektiv form for skraldespand. Den er effektiv og skjuler dit skrald, så man ikke på samme måde kan kigge ned i skraldespanden. Den mindsker lugten fra din skraldespand, denne type skraldespand benyttes oftest på badeværelset til bleer eller andet.

Skraldespandene med vippelåg, kan benyttes til både inderdørs og udendørs brug, alt efter hvilken model du vælger. nogen skraldespande kan hænges op og andre er til at stå på jorden.

Skraldespandene fås alt efter benyttelses området i mange forskellige størrelser, alt fra 10L-120L. En skraldespand på 10L kan benyttes til badeværelset, da den er lille og ikke fylder alverden. Skraldespande på 50L-120L benyttes oftest til offentligbrug, i form af skraldespand på gaden.

Mange finder det ofte ulækkert og bakteriefyldt at røre ved det sammen låg, og oven i købte mennesker man muligvis ikke kender. Derfor er alternativet pedalskraldespande samme lave pris, men mere hygiejnisk.

Har du børn og står og mangler en blespand, så har du et fantastisk stort udvalg af skraldespande, men hvis du har små børn mangler du helt sikkert også et sted hvor du kan købe dine bleer billigt. Vi har super billige børne bleer i fantastisk kvalitet.