Skærm standere | holdere

Find skærmstandere og holdere hos Grafical til særdeles fordelagtige priser. Løft din skærm op i den rigtige højde med en stander eller holder i et smart og elegant design. Se de smarte og fleksible skærm standere og holdere på webshoppen hos Grafical.dk.

Der findes flere muligheder for at holde eller placere din skærm på en måde, som passer lige nøjagtig til dig. Se udvalget af skærm standere og holdere, og find den type og model som du bedst kan lide.

Du kan for eksempel montere skærmen på en arm, som er monteret på et bord eller væg-hængt, eller du kan vælge en løsning, hvor du placerer skærmen ovenpå en slags kasse på bordet, hvorved skærmen bliver løftet op i en højde, som passer dig.

Når du vælger skærm stander eller holder, skal du være opmærksom på hvilken vægt den enkelte model kan bære, for der er væsentlig forskel på vægten af en fladskærm og en stor skærm af ældre dato, men uanset hvilken slags skærm du har, kan du finde en stander eller holder her hos Grafical.dk.

Ønske du at have flere fladskærme monteret på den sammen  stander eller holder, har vi også eksklusive modeller, hvorpå du kan montere mange fladskærme på samme holder.

Eller hvis du har brug for en holder, der er særlig fleksibel, er det måske en model med gasfjeder og autolåsning, du skal have.

For andre ergonomiske produkter, se for eksempel mere under kategorien Arm- og håndledsstøtter eller Special-mus og pegeredskaber.

Grafical.dk - Stort udvalg, lave priser og hurtig levering.