Sizzix

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af forskellige hobbyartikler. Her i blandt har vi stansemaskine og tilbehør til yderst favorable priser og med hurtig levering.
Stansemaskinen Sizzix Big Shot måler 36x31x16,8 cm og leveres med udførlige instruktioner. Den er super nem at bruge, da du valser motivet igennem maskinen, og får et helt perfekt udskåret motiv ud. Der er rigtig mange muligheder og du kan lave udskæringer af papir, tyndt karton, dekorationsplast og finer. Den kan bruges til alle dine spændende projekter som blandt andet udskæring af fine former og motiver til kort, albums og andre hjemmelavede ting.
Sizzix tilbyder et bredt udvalg af skæreskabeloner og diverse tilbehør til Sizzix-maskinen. Vælg mellem mange sjove skæreskabeloner lige fra sommerfugle, ugler og blomster, til cirkler, stjerner og hjerter. Sizzix Big Shot stansemaskine tilfører papirklip en ekstra dimension, hvor du nu kan lave de flotteste udklip. Du kan også købe et smart startsæt med Big Shot stansemaskine og tilhørende stanseskabeloner og embossingskabeloner.
Du kan naturligvis også købe skæreskabeloner, embossingskabeloner og mellemlægsplader enkeltvis hvis det er noget bestemt du søger. Vi har også en converter til maskinen, som anvendes til at tilpasse afstanden mellem valsen og skabelonen.
Vi har et stort udvalg af karton og papir, du kan bruge til dine udskæringer og hjemmelavede kort. Og hvis du mangler maling og farver til dit projekt, har vi også et stort udvalg heri. Du kan rigtig få lov at slippe fantasien løs, og udfolde alle dine kreative evner, da vi har over 12.000 forskellige hobbyartikler at vælge imellem. Rigtig god fornøjelse :-)