Sizzix Big Shot

Her finder du hele vores udvalg til stanse- og embossingmaskinen Sizzix Big Shot.
KLIK HER FOR AT SE ALLE VORES STANSEMASKINER OG PRÆGEMASKINER >>
Et kæmpe hit allerede blandt mange af vores kunder, som giver dig et alt-i-et værktøj, når det kommer til udstansning og embossing - især brugt til kortfremstilling. Hertil er der masser af skæreskabeloner og stempelskabeloner, som passer til alle årets højtider.

Er du ny indenfor kortfremstilling, kan du få Sizzix Big Shot, som et startsæt. Startsættet indeholder følgende:
1 stk. maskine med afstandsstykke, 2 mellemlægsplader og 20 assorterede embossing- og skæreskabeloner. Indholdet kan variere fra gang til gang, men du kan selvfølgelig finde masser af billigt ekstra tilbehør, hvis du lige mangler en enkelt figur eller ligenden i skæreskabelonerne.

Hvis det er indenfor kort du gerne vil lave dit næste kreative projekt, så kan du også for brug for forskellige "grundkort", som er klar til at blive dekoreret med dine kreationer fra Sizzix Big Shot. Her på Grafical.dk kan du selvfølgelig finde disse kort, og ovenikøbet til en rigtig god pris!  

Udover det store udvalg af Embossing og skæreskabeloner fra Sizzix til brug ved kortdekoration, kan du også under vores stickers & småpynt, finde masser af dekoartikler både i metal, træ, poly og meget mere. Dekorationsartiklerne fås både med og uden klæb, så her skal du være opmærksom på den beskrivende tekst, alt efter hvad du skal bruge.

Så hvad enten det er til dåb, konfirmation, bryllupper eller øvrige højtider, så vil du helt sikkert kunne finde masser af artikler, som kan bruges til dette formål, og skabe flotte kort, som helt sikkert vil bringe glæde for modtageren :-)

Big shot sizzix var en utrolig populær stansemaskine, men er desværre nu udgået fra vores sortiment. Vi forhandler dog stadig en række big shot sizzix tilbehør som du kan finde her på siden. Big shot stansemaskine er bestemt en god maskine, men vi har dog naturligvis stadig en række andre gode stansemaskine i forskellige størrelser.  >> Så selv om du ikke i øjeblikket kan købe big shot stansemaskine hos Grafical.dk så har vi stadig nogle gode alternativer du kan købe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du besked, når vi har Sizzix Big Shot tilbud og kampagner.