Sense

Her finder du vores store udvalg af skriveredskaber, kunstartikler, malebøger mm. fra Sense. Der er tale om malerudstyr, tegneudstyr, malebøger mm. af høj kvalitet både for voksne og børn. Sense laver også f.eks. malerlærreder, sprittusser og  fibertusser og andre skriveredskaber, både til hobby og arbejde.

Sense malebøger
I vores Sense sortiment finder du bl.a. en række malebøger for både børn og voksne. Vi har således Sense malebøger med dyr prinsesser mm. For ikke at nævne kombinerede male- og opgavebøger fra Sense. Derudover har vi deciderede tegneblokke til brug for kunstinteresserede eller profesionelle, der ønsker at lave skitser mm. Er du mere til mandala, har Sense også et godt udvalg af denne type malebøger.

Sense farvekridt
Som en del af vores udvalg af Sense-tegneredskaber finder du en række crayon farvekridt, der er perfekte til både børn og voksne, der vil bringe lidt farve ind i deres kunstneriske udfoldelse. For de mindste kan der suppleres med glimmerlim.

Husk at Sense også leverer pensler og blyanter til dig der vil udleve dine kunstneriske evner. Foruden pensler og tegneredskaber, har du naturligvis brug for et lærred, og her er Sense også leveringsdygtige med gode lærreder af høj kvalitet til yderst favorable priser.