+10.000 KundeanmeldelserPrisgarantiLevering 1-3 hverdageFragt 49,- (61,25)Gratis levering fra 499,- (623,75)
Rainbow Loom

Rainbow Loom

Hos Grafical.dk har vi over 12.000 forskellige hobbyartikler. Her i blandt finder du de super populære elastikker fra mærket Rainbow Loom®.
Med Rainbow Loom® kan du lave de mest fantastiske armbånd og figurer ved at sætte en masse farverige elastikker sammen. Du kan få dem i alle regnbuens farver, til yderst favorable priser. Vi har poser med ens farver i, og vi har poser med blandede farver. Elastikkerne er latex- fri, og sammen med elastikkerne får du 24 stk. c- clips til når du fx laver armbånd. Udover poserne med elastikker i, har vi også et Upgrade kit, hvor du får en minivæv af plast med, samt vævenål m. metalkrog til fremstillingen af armbånd. Vi har også et smart startsæt, hvor du får alt det med du behøver, til fremstillingen af bl. a. armbånd med elastikker. Startsættet indeholder: plastvæv, minivæv med metalkrog, 600 ass. latex- fri elastikker, 25 stk. c- clips, en opbevaringsbox og en vejledning.
Hvis du mangler inspiration til hvad du skal lave med elastikkerne, er der en masse inspirerende videoer på Youtube du kan se, for at få gode idéer. Her viser folk deres kreationer frem, og hvordan de har lavet dem. Rainbow Loom® har naturligvis også en hjemmeside, hvor du kan få masser af inspiration. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan udrette med de smarte, farvestrålende elastikker.
Får du smag for at lave dine egne smykker, så husk på, vi også har masser af materialer til smykkefremstilling. Det er rigtig sjovt selv at fremstille smykker, og man kan altid glæde en man holder af, ved at give dem et personligt smykke, fremstillet specielt til dem. Der er også en del forskellige slags perler og smykkedele, i både glas, træ, plastik, metaller m.m. som du kan bruge til fremstillingen af dine egne smykker. Så slip fantasien løs, vi ønsker dig god fornøjelse :-)
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Åbningstider:

Man - tor: 8.00 - 16.00
Fredag:    8.00 - 15.30

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   Tlf.: 9740 7644   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top