6.000 KundeanmeldelserPrisgarantiLevering 1-3 hverdageFragtpris 59,-Fragtfrit fra 599,-
Papirpynt, gavepapir og kort

Papirpynt, gavepapir og kort

Grafical har et stort sortiment af gavepapir og papirpynt. Et hjemmelavet kort skaber også glæde, hvad enten det gælder indbydelser eller lykønskningskort. Det er også her du finder de meget populære stjernestrimler under papirfoldning.

Fiks på fingrene?
Her kan du finde en masse tilbehør til DIY papirfoldning og kortfremstilling. Herudover kan du også vælge blandt et stort sortiment af flot gavepapir og bånd. Lav personlige håndlavede gaver, og flot dekorativt pynt til festlige lejligheder og højtider.

Der er ikke noget som et personligt kort
Hvad enten det er til fødselsdag, konfirmation, bryllup, dåb eller lignende, så er det prikken over i'et med et personligt håndlavet kort. I vores billige sortiment tilbyder vi en lang række forskellige kort, som er klar til at du kan dekorere med lige den stil du ønsker. Kortene kommer i flere størrelser og farver, og flere kan matches med både kuverter og bordkort, så du kan lave et gennemført tema.

Giv din gave et flot omslag
Super billigt gavepapir og gavebånd i lange baner. Har gaven en dårlig pasform til papirindpakning, kan du også få forskellige gaveposer i mange størrelser og farver. Flere af poserne er også med hank, så de både er brugbare og flotte at aflevere din gave i.  En anden måde at præsentere din gave på , f.eks. til en reception, kan du selvfølgelig også få cellofan på rulle og som poser. Cellofanposerne er også super søde til hjemmebag, hjemmelavede bolcher mm. Til gaveindpakningen får du selvfølgelig nok også brug for redskaber som sakse, hvilket vi selvfølgelig også forhandler sammen med en lang række andre redskaber.

Flot pynt i papir
Sæt gang i fingrene med de mange forskellige papirfoldningsartikler på webshoppen. Vi kan tilbyde flere forskellige muligheder indenfor papirfoldning, f.eks. stjernestrimler, quilling, origami, og færdige sæt med udskårne skabeloner, som skal foldes. Her finder du blandt andet også vores populære produkter i papir designet af Vivi Gade.


Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Åbningstider:

Man - tor:  8.00 - 16.00
Fredag:     8.00 - 15.30

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top