+8.000 KundeanmeldelserPrisgaranti50.000 VarerLevering 1-3 hverdageGratis levering fra 699,-
Nytårssortiment

Nytårssortiment

Hos Grafical.dk kan du købe servietter med nytårsmotiv. Servietterne er 3-lags med 1/4 fold. Servietterne er hvide med nytårsmotiv på og måler 33x33cm. Nytårs sortimentet består af nytårs servietter. Nytårsaften er dagen hvor man samles med vennerne får en masse god mad og hygger sig. Hvorimod juleaften hygger man sig med sin familie og får en masse god mad. Nytårsaftens menu består i de fleste hjem af en forret, hovedret og dessert og klokken 00.00 får man kranse kage.

Nytårsaften er mændenes aften, man er dagene op til ude og bruge mange penge på fyrværkeri og raketter. Mændene elsker og nogen kvinder gør selvfølgelig også, men det er langt fra alle.  Nytårsaften er der ofte sne, mørkt og koldt. Ofte har man stearinlys til at stå på bordene. Det er rent hygge og man får snakket året der gik igennem. Der er ofte en masse snak omkring dronningens nytårstale. Den starter klokken 18.00, man ser ofte den inden man sætter sig og spiser nytårs menuen. For mange er dronningens tale en tradition der bliver udlevet hvert år.

Bordet er altid pyntet flot op, med en dug i en flot farve og luksus servietter i en stor størrelse. Bordpyntningen fylder meget nytårsaften, det skal være smukt og fyldt med konfetti og bordbomber.  

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Åbningstider:

Man - tor:  8.00 - 16.00
Fredag:     8.00 - 15.30

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top