Navneskilte til tøj

Køb navneskilte til tøj med nål, magnet eller som selvklæbende navneskilt til tøj ✓ Hurtig levering ✓ Tilbudspriser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Navneskilt med stropklemme 60x90mm 25stk pr. pak
Før DKK 539,00
DKK 431,20 pr. Pakke
På lager - Levering 1-3 hverdage

Navneskilte til tøj med nål, magnet og selvklæb

Navneskilt til tøj kan du købe her hos Grafical.dk og få sendt direkte hjem til dig eller til din virksomhed. Vi har et stort udvalg af forskellige typer navneskilte til tøj, som vi leverer hurtigt og sikkert. Så bliver det ikke meget nemmere. Der findes som sagt flere forskellige former for navneskilt til tøj, så nedenfor har vi oplistet et par af de forskellige.

Navneskilt til tøj med nål

Det mest almindelige navneskilt til tøj er typen du sætter fast med en lille sikkerhedsnål på tøjet. Det er hurtigt og nemt og du kan printe nye skilte til at sætte ind i holderen efter behov. Ulempen kan være, at de små nåle kan være svære at sætte fast i tykkere stof, og at visse stoftyper ikke har godt af at få en nål stukket igennem.

Navneskilte til tøj med magnet

Hvis et navneskilt til tøj med nål ikke er en brugbar løsning kan få et tilsvarende navneskilt til tøj med magnet. Navneskiltet har en lille magnetstribe siddende på bagsiden og en tilhørende magnetstribe, som du kan placere inden for din trøje til at holde skiltet på plads. På denne måde undgår du at gøre skade på tøjet ved at stikke en nål igennem det. Til gengæld kan et navneskilt med magnet til tøj være mindre anvendeligt, hvis du f.eks. skal bevæge dig meget, hvilket kan trække i tøjet og få navneskiltet til at falde af.

Selvklæbende navneskilt til tøj

Et af vores mest populære typer af navneskilte til tøj er det selvklæbende navneskilt til tøj. Denne type navneskilt printes på et stykke særligt papir der har præ-skårne klistermærker på, som du så kan bruge som selvklæbende navneskilt til tøj. Denne type navneskilt til tøj kan naturligvis kun anvendes en enkelt gang, men er perfekt til f.eks. større konferencer, eller arrangementer, hvor der er mange deltagere. Hvis man ikke på forhånd kender alle deltageres navne osv. Kan et ark med selvklæbende navneskilt til tøj f.eks. ligges frem i døren sammen med en tusch så folk selv kan lave deres eget navneskilte til tøj, når de ankommer.

Lav selv strygemærker til tøj

Er du ude efter mere permanente navneskilte til tøj, kan du med fordel overveje at bruge strygemærker. Vi har også særligt fotopapir, hvor du kan printe f.eks. navneskilte, billeder eller andet, du vil have på dit tøj og derefter stryge det på. De smarte strygemærker kan du klippe ud i de former og størrelser, du har brug for. Vær opmærksom på, at der findes forskellige former for dette strygepapir alt efter om det skal stryges på mørkt eller lyst stof.

Navneskilte til tøj, hvad skal jeg vælge?

Har du problemer med at finde de rette navneskilte til tøj til dine behov. Så kan du altid kontakte vores kundeservicemedarbejdere for at få hjælp. De svarer gerne på alle dine spørgsmål. Og skulle du have et spørgsmål, de ikke lige umiddelbart kan svare på, så kender de helt sikkert en producent der kan.