Danmarks største udvalg indenfor papir

16. september 2011
Danmarks største udvalg indenfor papir
Graficals slogan er "Billige kontorartikler på nettet", og det er også rigtigt, at vi går sindsygt meget op i at have så lave priser på vores sortiment som muligt.

En af de andre målsætninger vi har, som vi måske ikke råber lige så højt om, er at have så stort et udvalg af de enkelte varegrupper som muligt.

Papir er et godt eksempel herpå, for her kan du vælge mellem over 1.000 forskellige varenumre. Det kan måske godt virke lidt overvældende med så mange varer, men bare rolig, vi har gjort det overskueligt på flere måder.

Blandt andet har vi lavet flere undergrupper såsom printer papir, karton, papir a3 og fotopapir. Dernæst har vi sorteret varelisterne så de billigste varer står øverst. Samtidig sorterer vi, så lagervarer også står i toppen og bestillingsvarer nederst.

Søger du noget bestemt vil vi anbefale dig at bruge vores super søgefelt, som begynder at søge, så snart du har skrevet 3 bogstaver.

På Grafical.dk kan du se papir priser og bestille uden at være oprettet som kunde og logge ind, så også her er det så nemt som muligt at bestille.