Længere leveringstider, rationering og pludselig udsolgte varer

12. marts 2020
Længere leveringstider, rationering og pludselig udsolgte varer
Som følge af Corona Virus kan du desværre ikke helt regne med vores lagerstatus på de enkelte varer og der kan forekomme både længere leveringstid, rationering og pludselig udsolgte varer, som ellers stod som værende på lager ifm. bestillingen.

Det skyldes flere ting:

Siden Corona udbruddet i Kina har der været en ekstrem stor efterspørgsel efter specifikke produkter såsom eksempelvis håndsprit, desinfektion, engangshandsker, spritdispensere, ansigtsmasker, toiletpapir m.v. som vores leverandører slet ikke har kunne følge med til. Læs mere om dette i de tidligere nyheder.

Pga. at udbruddet startede i Kina, er importen af varer fra Kina bremset kraftigt op og produktionen i Kina ligeledes. Det gør det svært at skaffe nye varer og råvarer til at producerer i Danmark og Europa.

Nu hvor mange medarbejdere i Danmark fra og med i dag d. 12-03-2020 bliver sendt hjem, forventer vi at der kan komme generelle problemer med leveringen af alle former for varer, også varer der ikke umiddelbart har nogen forbindelse til desinfektion o.lign.

Er leveringen og leveringstiden derfor af afgørende betydning for dig, så anbefaler vi, at du ikke bestiller dem online hos os, men derimod finder en fysisk butik, hvor du kan købe de pågældende varer.

Vores kundeservice prøver at hjælpe så godt som muligt, men der er meget travlt, så vi beder dig venligst om at udvise tålmodighed og begrænse dine henvendelser i videst muligt omfang samt gøre dine henvendelser så korte som mulige.

Vi opdaterer løbende med ny information omkring situationen.

Med venlig hilsen

Team Grafical