Miljøbleer

Bambo Nature er en ble der er udviklet til den miljøbevidste forbruger der hverken går på kompromis med miljø, kvalitet eller barnets sundhed. Bleerne giver optimal komfort og tørhed. Bleerne er Svanemærkede, FSC mærkede og Dermatologisk testede. Bambo Natura er til dig der ikke går på kompromis med noget, hverken miljø, kvalitet eller barnets sundhed. Bleen giver optimal tørhed og komfort til barnet. Bleerne har svanemærket, FSC mærket og er Dermatologisk testede.

Bleen giver bevægelsesfrihed, optimal komfort og tørhed, det er nogen af verdens bedste bleer. Her kan du få bleerne super billigt og i god kvalitet, bleerne bliver leveret, så du er fri for at slæbe bleer fra supermarkedet og hjem.

Bleen omfatter nogen af de bedste produkter på markedet det omfatter ekstra blød tekstilbagside og toplag, perfekt tilpasset pasform, tyndere, lettere og mere åndbar med samme høje sugeevne fleksibel lukning. Bleen fås til forskellige vægte på barnet. Bleen fås til børn på 5-9 kg, 7-18 kg, 12-22 kg.

Hvis du har et barn der bruger ble, kan det være en fordel med en blespand, blespanden mindsker lugten fra bleen en blespand er uundværlig hvis man ikke kan døje lugten af brugt ble.

Vådservietter uden parfume er gode, at benytte til at tørre efter du har skiftet bleen på barnet. vådservietter er super effektive til at tørre efter en skiftet ble.