Middagsserviet 1/8 fold

Hos Grafical.dk kan du købe 1/8 folds middagsservietter i 2-lags og 3-lags. Vælg mellem mange flotte farver. Du finder dem i målene 38x38 cm., 39x39cm. og 40x40 cm. Middagsservietter med 1/8 fold. 1/8 fold betyder at servietterne er aflange og er formet som en rektangel. Servietterne har mange gode anvendelses områder. Servietterne kan bruges i en kantine, hvor folk bare skal bruge en lille serviet, og ved at de er foldet 1/8 kan der være plads til mange flere.

Middagsservietterne kan også bruges til at sende med børnene i skole, hvis de har haft fødselsdag og skal have kage eller flødeboller med til de andre børn. De er lette at have med i tasken og man undgår alt for meget spild med kage krummer så rengøringsdamen bliver sur.

Det er også effektivt at have servietterne liggende på kontoret. Hvis I har en frugtordning kan det være godt med en serviet til at ligge det stykke frugt på eller hvis det er en appelsin til at ligge skralden på, så det er let at smide ud bagefter. Det kan også være dejligt at have hvis en kollega en dag tager en kage eller rundstykker med.

Vi har på Grafical.dk et stort udvalg af kontor artikler. Her kan du se vores store udvalg af kontorstole. Vi har også forskellige kontormaskiner b.la. printere og kasseapparater.