+8.000 KundeanmeldelserPrisgaranti50.000 VarerLevering 1-3 hverdageGratis levering fra 799,-
Middagsserviet 1/4 fold Design

Middagsserviet 1/4 fold Design

Hos Grafical.dk har vi et udvalg af middags servietter med design. Middagsservietterne er 1/4 folds og 3-lags. Vælg mellem 6 flotte motiver. Middags servietter med design 1/4 fold. Servietterne med design er super flotte servietter med et enormt flot design. Vælg mellem striber med mønster, blomster og efterårs blade. Servietterne er billige og i en super god kvalitet. De er til engangbrug og har 3 lag. De 3 lag gør dem endnu mere holdbare. Servietterne er 40 cm x 40 cm, så de er meget store i størrelsen.

Hvis du synes middags servietterne er meget store kan du tage et kig på vores frokostservietter i størrelsen 33 cm x 33 cm. Frokostservietterne med design har samme design som middags servietterne, bare mindre.  Frokostservietterne har et større udvalg af forskellige mønstre men du kan også finde nogen magen til middags servietterne.

Middags servietterne er gode at bruge til at have stående på bordet i en serviet holder. De er store og meget holdbare. Servietterne kan man også skifte ud, så man har dem i nogen sæsoner, det vil pynte flot og man køre stemningen udefra ind i huset. Hvis du ikke ønsker at gøre det med motiver, kan du også få ensfarvede servietter her får du middags servietter der er ensfarvede.

Super gode servietter til middagen eller frokosten.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Åbningstider:

Man - tor:  8.00 - 16.00
Fredag:     8.00 - 15.30

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top