Melbourne uldgarn

Melbourne uldgarn længde 92 meter mørk gul - 50 gram
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Hvis du mangler noget garn til at strikke varme sokker eller trøjer af, så se her vores store udvalg af lækkert Melbourne uldgarn, til billige penge, og med lynhurtig levering. Melbourne uldgarn er lavet af 100% australsk kvalitetsuld, og skal vaskes i hånden- ikke i vaskemaskinen. Melbourne uldgarn er rigtig populært og er kendt som et slidstærkt materiale. Når du har vasket garnet, skal det tørres fladt, så det ikke krymper. Hvis tøjet ikke dufter så godt, kan det hænges udenfor til luftning, så bliver det meget mere friskt.

Du kan ude i venstre side, se et filter, hvor du kan krydse af hvilken farve det er du ønsker. Så viser søgemaskinen den ene valgte farve, fremfor at vise dem allesammen. Herved slipper du for at skulle sidde og bladre dem allesammen igennem. Mangler du flere forskellige farver, kan du altid prøve vores sortiments pakning med assorterede farver i. Se på varen hvilken pindstørrelse  du skal bruge til Melbourne uldgarn.

Melbourne uldgarn blandt mange andre slags garn:
Vi har et stort udvalg af garn hos Grafical.dk. Udover Melbourne uldgarn har vi blandt andet også bomuldsgarn, acrylgarn, sydney uldgarn, babygarn, strømpegarn og knyttegarn. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan strikke. Du kan her se vores store udvalg af forskelligt garn.

Hvis du sidder og strikker julenisser eller bamser, så har vi et stort og spændende udvalg af søde og sjove øjne og snuder, til at sætte på dit strikke- projekt. Sætter du øjne og snuder på en bamse, du har strikket med Melbourne uldgarn, kan du sætte et helt specielt udtryk på bamsen, og gøre den meget mere personlig. Der er utrolig mange muligheder på Grafical. dk. Vi har over 12.000 forskellige hobbyartikler, så du kan roligt slippe kreativiteten løs og se på alle vores spændende varer.