+10.000 kundeanmeldelserPrisgarantiLevering 1-3 hverdageFragt 49,- (61,25)Gratis levering fra 499,- (623,75)

Magnet Opslagstavle

Stort udvalg i magnet opslagstavler

Er du på udkig efter en magnet opslagstavle til børn, kontoret, køkkenet, kantinen eller klasseværelset, så er du kommet til det rigtige sted.

SE ALLE VORES MAGNET OPSLAGSTAVLER HER >>

På Grafical.dk har vi nemlig måske Danmarks største udvalg af magnet opslagstavler, hvor du kan vælge i mellem whiteboard tavler, magnetisk glastavle, opslagstavle kork samt tavlemagneter og whiteboard magneter og andet tilbehør, der passer til.

Hvilken magnet opslagstavle skal du vælge?

Udvalget af magnettavler er blevet rigtig stort, og der er mange muligheder både hvad angår materialer, farver og størrelser.

De fleste forbinder nok en magnet opslagstavle med en klassisk hvid whiteboard tavle, som du kan se på fotoet her til højre. Det er sådan en tavle, som typisk bruges på kontorer, i mødelokaler o.lign. Du kan hos os købe magnettavle i flere kvaliteter og størrelser helt fra en lille tavle på 45 x 60 cm og op til store magnetiske whiteboardtavler, der er 5 meter lange.

De fleste vælger dog magnet opslagstavler i størrelsen 60 x 90 cm eller 90 x 120 cm eventuelt med sorte magneter til eller andre farver, der skiller sig ud fra den hvide tavle.

Sæt kulør på med en farvet magnet opslagstavle

Skal din opslagstavle se lidt mere dekorativ ud, så vil jeg anbefale dig at kigge på vores magnetiske glastavler, som kan fås i en hel række flotte farver og størrelser.

GÅ TIL GLASTAVLERNE HER >>

En magnet opslagstavle i glas kræver nogle lidt stærkere og kraftigere magneter, fordi glassets tykkelse gør afstanden til den magnetiske bagside lidt større.

Hvis du vil købe en smart magnet opslagstavle til børn og til børneværelset, som passer ind i farverne på værelset og måske er lidt pang agtig, så egner glastavler sig perfekt til formålet.

Her på webshoppen kan du kun handle online, men til gengæld har vi et kæmpe stort sortiment af magnet opslagstavler, og vi leverer dem direkte til din adresse også til privat adresser til en lav fragtpris eller med gratis levering, hvis du bestiller for lidt mere ad gangen.

Foretrækker du at handle i en fysisk butik, så kan du måske også købe opslagstavle magnet i Ikea, Jysk, Silvan, Bauhaus, Bilka o.lign. steder.

Magnet opslagstavle til børn


Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Telefontider:

Mandag - Fredag
8.30-11.45 og 12.15-14.00

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   Tlf.: 9740 7644   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top