Luksus serviet Dunilin 48x48 cm

Hos Grafical.dk kan du købe luksus Dunilin servietter i målene 48x48 cm. Vælg mellem mange ensfarvede og design servietter. Servietterne er med 1/4 fold. Luksus serviet fra Dunilin i størrelsen 48 cm x 48 cm. Store middagsservietter der er perfekte til at folde. Der er mange måder at folde servietter på. At folde servietter gør det ekstra flot og super stemningsfuldt. Du kan folde servietterne som et hjerte, en skjorte, en bispehue, et sejl, et kræmmerhus eller måske som en vifte. Man kan finde mange guides på internettet der handler om at folde servietter og trin for trin  videoer.  

At folde servietter er ikke svært hvis man har en guide der kan hjælpe en hele vejen igennem foldningen. Det ender altid som et super flot resultat. Man kan tilpasse foldningen alt efter  hvad man skal bruge servietterne til. Skal det bruges til en konfirmation for en dreng kan en flot foldet skjorte med små butterflys måske være en god idé. Her kan du se små butterflys til at pynte kort, men de kan også bruges til at lime på de flotte servietter.

Hvis det er en pige der skal holde konfirmation skal det være mere feminint og elegant, der kunne det være flot at folde en serviet som et hjerte eller måske som en vifte? Vi har et stort udvalg af forskellige ting til at pynte med, måske det kunne hjælpe med at finde på idéer til det perfekte dekoreret serviet.