Luksus serviet Dunilin 40x40 cm

Hos Grafical.dk har vi et bredt udvalg af luksus Dunilin servietter i målene 40x40cm. Vælg mellem mange forskellige ensfarvede og mange forskellige motiver. Luksus servietter fra Dunilin i størrelsen 40 cm x 40 cm er en fantastisk middags serviet, som du kan få i mange forskellige farver. Mærket Dunilin er et fantastisk godt mærke, som har nogen holdbare produkter. Dunilin har et stort udvalg af både ensfarvede og farverige servietter. Servietterne er elegante og praktiske og føles præcis ligesom stof selvom det ikke er tilfældet, det er et meget stoflignende kvalitet.

Servietterne er 1/4 fold, hvilket vil sige at de er kvadratiske, altså firkantede hvor siderne er lige lange. Servietterne er 40 cm x 40 cm hvilket er en god stor størrelse, som både kan bruges til at folde men også som en fin serviet til fest, f.eks. barnedåb, bryllup eller konfirmation.

HVis du ønsker middagsservietterne i et andet mærke kan du kigge på vores middagsservietter de er i størrelse 40 x 40 og forhandles i mærkerne Gastro-Line og Bulkysoft samt flere.

Får at lave et rigtig fint middags bord skal der selvfølgelig være en dug på bordet. Vi har et stort udvalg af forskellige duge vi har b.la. stof duge i stort udvalg og stort udvalg af mange forskellige stikduge. Vi forhandler alle vores varer i bedste kvalitet og til laveste pris.