Luksus serviet bestik fold

Hos Grafical.dk kan du købe luksus servietter med bestikfold. Vælg mellem ensfarvet eller motiv. Servietterne findes i målene 40x33cm, 40x48cm, og 20x40cm. Luksus serviet der er foldet til at have bestik. Vælg mellem en masse ensfarvede servietter, der er lette at farve matche til både dug og andre servietter. Servietterne er i størrelserne 40 cm x 33 cm og 40 cm x 48 cm. Disse luksus serviet bestik ligner meget disse bestiklommer ser super luksirøse ud.

Disse luksus bestikservietter fås med 1/8 fold, som er det mest almindelige, men de fås også med 1/4 fold. De er lavet i et materiale der hedder airlaid, det er et materiale der ligner og føles som stof og det bliver ikke krøllet hvilket er super god fordel, de har lang holdbarhed tid. De er i mærket Duniletto, som er et super godt og populært mærke.

Vi har også almindelige servietter i airlaid materialet her kan du se et af vores bredeste udvalg.

Disse luksus bestik serviet er gode til at lave en pæn oppyntning på bordet. Der er styr på bestikket og samtidig er det en airlaid serviet, som du kan tørre fingre og mund i. De er super effektive til lave lave en enkel, men pæn oppyntning. Holdbare servietter der kan bruges til det hele.

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg, og har konkurrencedygtige priser.