Luftkøler

Luftkøler til gode priser. Køb en luftkøler til Danmarks bedste priser ✓ Billig fragt ✓ Den bedste kundeservice ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Luftkøler » Tilbudspriser på alle luftkølere

Luftkøler til ethvert behov, til billige priser. Vælg mellem forskellige modeller og husk at købe filter til din næste luftkøler. Grafical.dk hjælper dig med at finde din næste aircondition løsning med en luft køler. Vi tilbyder luftkøler i forskellige størrelser, som mobil aircondition og luftkøler der bare skal kunne klare 3 m2. Se vores gode tilbud og hav dit indeklima med i overvejelserne, når du skal indrette dit kontor.

Optimér indeklimaet med en luftkøler

Grafical.dk har luftkøler til hjemmet, aircondition til lejlighed og mini luftkøler til enhver situation. Indeklimaet kan have stor betydning for, hvor godt dine medarbejdere udfører deres arbejde. Der er lavet mange forskningsprojekter, der peger på at vi arbejder og præsterer bedre i lidt køligere luft. EvaPolar luftkøler er et lille airconditionanlæg, der kan hjælpe med at holde temperaturen i et lokale nede på de optimale 21-22 grader samt sørge for den bedste luftfugtighed, når der f.eks. om vinteren kan blive meget tørt indenfor. Et klima anlæg i en eller anden form, kan altså bidrage til at øge effektiviteten i f.eks. klasselokalet eller i kontorlandskabet. Find den bedste luftkøler hos Grafical.dk og få billig aircondition til din hverdag.
Er du mere til den helt simple løsning, har vi også en almindelig ventilator, der kan stå på et bord.

Luftkøler til soveværelset

Mangler du aircondition til soveværelset, kan en lille luftkøler også være løsningen her. Man siger at den optimale temperatur i soveværelset er mellem 16 og 20 grader. Her vil det også være en god løsning med et mini air condition anlæg, så du kan sove bedst muligt. Ved at bringe temperaturen ned med en luftkøler, kan du undgå hovedpine og træthed forårsaget af et dårligt indeklima.

Komfort på kontoret med luftkøler og kontorstol

Skal du indrette et kontor fra bunden af? Måske du skal arbejde hjemme engang i mellem og har brug for inventar derhjemme - så har vi løsningerne. Vi har selvfølgelig luftkøler så der er styr på indeklimaet, men du kan også finde den helt rigtige kontorstol, der passer til dit behov. En ergonomisk kontorstol, der passer på din ryg, ved at indstille højden, vippefunktion og armlæn, så du sidder komfortabelt og behageligt. Vi har kun kvalitets kontorstole, som vi leverer til dig med det sædvanlige høje tempo. Du finder også IT-tilbehør, såsom tastaturer og mus til din arbejdsstation, samt whiteboard tavler i mange forskellige størrelser.
Sidder man mange mennesker i et kontorfællesskab kan det hurtigt blive tæt i lokalet og man får lyst til at åbne et vindue. Det er ikke nemt, når nogen hurtigere kommer til at fryse end andre. Derfor skal du have fat i en luftkøler fra Grafical.dk.

Luftkøler FAQ


Hvad er en luftkøler?

En luftkøler er en miljø- og prisvenlig måde at opnå en lavere rumtemperatur på og dermed et bedre indeklima.

Hvordan virker en luftkøler?

En luftkøler fungerer ved at fordampe vandet fra dens tank, med varmen fra lokalet den står i.

Hvor kan jeg købe en luftkøler?

På Grafical.dk har vi et udvalg af luftkølere til forskellige behov til gode priser og leveret hurtigt hjem til dig.

Hvorfor skal jeg have en luftkøler?

Du skal anskaffe dig en luftkøler for at forbedre indeklimaet og dermed gøre dine medarbejdere mere effektive og holde dem længere væk fra sygdom.