Kunstigt juletræ

Juletræ, H: 9 cm, birk, 1stk.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Her kan du finde dig et billigt kunstigt juletræ. Både et såkaldt plastikjuletræ og et filigran-juletræ. Med et kunstigt juletræ slipper du for besværet med dryssende nåle og et træ der halvvejs gennem december ser trist og kedeligt ud. Samtidig skal du ikke besvære dig med at komme af med dit træ efter jul. Et kunstigt juletræ foldes nemlig hurtigt sammen og gemmes af vejen på loftet, i skuret eller bagerst i et kosteskab, så det er klart igen til næste år.

Samtidig er et kunstigt juletræ også sikrere. Det udgår en lavere brandfare og skulle det vælte pga, f.eks. kæledyr eller overivrige børn, så vil grenene oftest være til at bøje ud igen, mens du med et ægte juletræ risikerer, at de knækker.

Her i kategorien kan du også finde de såkaldte Filigrantræ. Et filigran træ er et juletræ af træpinde, hvor du så kan hænge julepynt på grenene eller træpindene som er rundstokke. Vores filigran juletræ er 60 cm høj og lavet af lyst fyrretræ. Filigran træet leveres adskilt, så du skal selv samle juletræet, hvilket dog er meget nemt og kræver ikke værktøj. Filigran juletræet har en julestjerne i træ på toppen.

Vi har også et stort udvalg af forskellige slags juletræ i træ, og hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du direkte besked, når vi har tilbud på filigran juletræ lavet af rundstokke og andre typer af små juletræer af træpinde eller andre typer træ. Vores nyhedsbrevs tilbud kan også være gratis levering, momsfri dag m.v.

Vi bruger flere forskellige typer træ til vores mini juletræer. Det er både fyr, kejsertræ, birk og krydsfiner. Vores filigran træ og juletræ i træ hører under vores hobby sortiment. Som er kreative hobbyartikler, du kan arbejde videre med og dekorerer og farvelægge, som en hyggelig aktivitet op til jul. Det kan være i daginstitutionen såsom børnehaver, fritidshjem, SFO og SFH, at børnene kan lave og dekorerer søde juletræer lavet i træ, og give deres forældre i julegave.

Et juletræ i træ er en ny frisk ide til julepynt. De findes i en række forskellige størrelser og udgaver. Disse flotte juletræer er blevet meget populær form for jule dekoration, da et juletræ i træ giver rig mulighed for at udfolde sin kreativitet. De kan pyntes på et utal af forskellige måder, og de findes i flere forskellige slags træ som for eksempel kejsertræ eller birk. Her på siden kan du finde et stort udvalg af forskellige typer juletræ i træ til billige priser og ikke mindst hurtig levering.