Kunstigt juletræ

Kunstigt juletræ i mange former og størrelser. Lave priser og hurtigt levering ✓ God kundeservice ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Nissedør - 1 sæt
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Kunstigt juletræ » Stort udvalg til kreative sjæle

Her kan du finde dig et billigt kunstigt juletræ. Både et såkaldt plastikjuletræ og et filigran-juletræ. Med et kunstigt juletræ slipper du for besværet med dryssende nåle og et træ der halvvejs gennem december ser trist og kedeligt ud. Samtidig skal du ikke besvære dig med at komme af med dit træ efter jul. Et kunstigt juletræ foldes nemlig hurtigt sammen og gemmes af vejen på loftet, i skuret eller bagerst i et kosteskab, så det er klart igen til næste år. Der er selvfølgelig også det kreative i et kunstigt juletræ. Vi har nemlig varianter, hvor du selv og børnene kan dekorere et kunstigt juletræ og dermed give dit julepynt et personligt præg og børnene kan have det sjovt med ting der står fremme i hjemmet.

Kunstigt juletræ - for din sikkerhed

Samtidig er et kunstigt juletræ også sikrere. Det udgør en lavere brandfare og skulle det vælte pga, f.eks. kæledyr eller ivrige børn, så vil grenene oftest være til at bøje ud igen, mens du med et ægte juletræ risikerer, at de knækker.

Her i kategorien kan du også finde de såkaldte Filigrantræ. Et filigran træ er et juletræ af træpinde, hvor du så kan hænge julepynt på grenene eller træpindene som er rundstokke. Vores filigran juletræ er 60 cm høj og lavet af lyst fyrretræ. Filigran træet leveres adskilt, så du skal selv samle juletræet, hvilket dog er meget nemt og kræver ikke værktøj. Filigran juletræet har en julestjerne i træ på toppen.

Vi har også et stort udvalg af forskellige slags juletræ i træ, og hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du direkte besked, når vi har tilbud på filigran juletræ lavet af rundstokke og andre typer af små juletræer af træpinde eller andre typer træ. Vores nyhedsbrevs tilbud kan også være gratis levering, momsfri dag m.v.

Forskellige typer træ til kunstigt juletræ

Vi bruger flere forskellige typer træ til vores mini juletræer. Det er både fyr, kejsertræ, birk og krydsfiner. Vores filigran træ og juletræ i træ hører under vores hobby sortiment. Som er kreative hobbyartikler, du kan arbejde videre med og dekorere og farvelægge, som en hyggelig aktivitet op til jul. Det kan være i daginstitutionen såsom børnehaver, fritidshjem og SFO, at børnene kan lave og dekorere søde juletræer lavet i træ, og give deres forældre i julegave.

Et juletræ i træ er en ny frisk ide til julepynt. De findes i en række forskellige størrelser og udgaver. Disse flotte juletræer er blevet en meget populær form for jule dekoration, da et kunstigt juletræ i træ giver rig mulighed for at udfolde sin kreativitet. De kan pyntes på et utal af forskellige måder, og de findes i flere forskellige slags træ som for eksempel kejsertræ eller birk. Her på siden kan du finde et stort udvalg af forskellige typer juletræ i træ til billige priser og ikke mindst hurtig levering.

Hjemmelavet pynt til et kunstigt juletræ

Lav selv dit julepynt til dit kunstige juletræ. Vi har papirstrimler så du kan flette julestjerner og hænge på og karton så du kan klippe stjerner, kugler og kræmmerhuse til dit kunstige juletræ. Vores julestjerner kan også pyntes med glimmer og glitter og sætte en fin snor i, så du kan hænge noget personligt eller noget børnene har lavet, på det kunstige juletræ.

Kunstigt juletræ FAQ

Herunder er de mest stillede spørgsmål om kunstigt juletræ

Hvad er et kunstigt juletræ?

Et kunstigt juletræ er et juletræ der ikke er med grannåle og en træstamme. Den er ofte lavet af træ, f.eks. kejsertræ eller krydsfinér. Du kan dekorere det helt som du ønsker.

Hvor kan jeg købe et kunstigt juletræ?

Hos Grafical.dk har vi et kunstigt juletræ til ethvert kreativt projekt.

Hvordan ser et kunstigt juletræ ud?

Det kan se ud på forskellige måder. Hos Grafical.dk har vi både et såkaldt filigran juletræ og små træer af forskelligt slags træ. Se vores udvalg her på siden.

Hvor stort er et kunstigt juletræ?

Hos Grafical.dk har vi kunstige juletræer fra 4 cms højde og helt op til 60 cm.