Kunstige juletræer

Kunstige juletræer i mange former og størrelser. Find dit kunstigt juletræ lige her ✓ God kundeservice ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Nissedør tilbehør
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Kunstige juletræer » plastik juletræ online 🎄

På grafical.dk finder du et stort udvalg af kunstige juletræer. Julen står for døren, og der skal pyntes op til jul. Mange er i denne tid gået over til at købe et plastik juletræ i stedet for et ægte juletræ.

Et plastik juletræ giver flere fordele

Med kunstige juletræer slipper du for besværet med dryssende grannåle og et træ der vil komme til at se trist og kedelig ud til juleaften, fordi det har stået indenfor hele julen. Med et kunstigt juletræ slipper du også for besværet med at komme af med dit grantræ igen. Et juletræ i plastik eller træ foldes nemlig hurtigt sammen og gemmes af vejen på loftet, i skuret eller bagerst i kosteskabet. På den måde har du genanvendeligt juletræ, som er klar igen til næste år. Det er både miljøvenligt og du sparer penge, da du ikke skal ud at købe et ægte juletræ hvert år. En anden fordel ved vores kunstige juletræer, er at det ikke fælder, da det er produceret i plastik eller træ. På den måde kan man stadig nyde et lille juletræ, selvom man er allergisk over for grannåle.

Kunstige juletræer byder på kreativitet

Der er selvfølgelig også det kreative i et kunstige plastik juletræer. Vi har nemlig varianter, hvor du selv og børnene kan dekorere jeres perfekte juletræ og dermed give dit julepynt et personligt præg og børnene synes det er sjovt, at de kan kigge på det julepynt, som de selv har lavet. Samtidig er det også godt for børnene, at de kan udfolde deres kreativitet igennem en rigtig juleaktivitet.

Lav dit eget plastik juletræ med pynt

Vores filigran træ og juletræ i træ hører under vores hobbysortiment, hvor du finder kreative hobbyartikler, som du kan dekorere og farvelægge, som en hyggelig aktivitet op til jul. Det kan være i daginstitutionen såsom børnehaver, fritidshjem og SFO, at børnene kan lave og dekorere pyntet juletræ lavet i træ, og give deres forældre eller bedsteforældre i julegave.
Et kunstigt juletræ med pynt er en ny frisk ide til julepynt. Vores kunstige juletræer findes i en række forskellige størrelser og udgaver. Juletræ i plastik er blevet en meget populær form for juledekoration, da det giver rig mulighed for at udfolde sin kreativitet. De kan pyntes på et utal af forskellige måder, og de findes i flere forskellige slags træ som for eksempel kejsertræ eller birk. Her på siden kan du finde et stort udvalg af forskellige typer af kunstige plastikjuletræer til billige priser og ikke mindst hurtig levering. Vil du gerne lave et kunstigt juletræ med sne, kan du kigge på vores udvalg af kunstig sne eller sneeffekter, så du selv kan dekorere et flot plastik juletræ med pynt. Ønsker du at male et hvid juletræ, lyserødt plastik juletræ, grøn eller en anden flot farve, så finder du vores store udvalg af hobbymaling lige her. Det kan være en hyggelig aktivitet at lave med børnene 1. søndag i advent, så julehyggen bredder sig i hjemmet.  

Hjemmelavet pynt til dit juletræ i plastik

Lav selv dit julepynt til et kunstigt juletræ udendørs eller indendørs. Vi har papirstrimler så du kan flette julestjerner til at hænge på træet. Vi har også karton så du kan klippe stjerner, kugler og kræmmerhuse i lige den størrelse du ønsker, så det passer til bl.a. et lille plastik juletræ. Vores julestjerner kan også pyntes med glimmer og glitter, hvor du kan sætte en fin snor i, så du kan hænge noget personligt eller noget børnene har lavet på juletræet. Du og dine børn kan herved skabe den perfekte julestemning, som passer til lige netop jeres hjem. Ønsker du flere kreative juleprojekter, kan du med fordel smutte forbi vores udvalg af minikit, hvor du finder små projekter til julepynt, som er lige til at gå til.

Kunstige juletræer findes i forskellige typer træ

Her i kategorien finder du de såkaldte Filigrantræ. Et filigrantræ er et juletræ af træpinde, hvor du så kan hænge julepynt på grenene eller træpindene som er rundstokke. Vores filigran juletræ er 60 cm høj og lavet af lyst fyrretræ. Filigran træet leveres adskilt, så du selv kan samle et kunstigt juletræ, hvilket dog er meget nemt og kræver ikke værktøj. Filigran juletræet har en julestjerne i træ på toppen. Vi bruger flere forskellige typer træ til vores mini juletræer. Det er både fyr, kejsertræ, birk og krydsfiner.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du direkte besked, når vi har tilbud på filigran juletræ lavet af rundstokke og andre typer af små juletræer af træpinde eller andre typer træ. Vores nyhedsbrevs tilbud kan også være gratis levering, momsfri dag m.v.

Find et plastik juletræ med lys

På Grafical.dk finder du mange søde juletræer. Bl.a. kan du finde et sødt kunstigt juletræ med lys, som giver en rigtig hyggelig julestemning. Du kan også købe en lyskæde, så du selv kan sætte lys på det kunstige juletræ udendørs eller til indendørs brug. Samtidig finder du også et af de plastik juletræ i potte, så slipper du for besværet med at finde en potte eller juletræsfod, som passer i størrelsen.

Herunder er de mest stillede spørgsmål om kunstige juletræer

Hvad er kunstige juletræer?

Det er plastik juletræer, som ikke er med grannåle og en træstamme. På vores webshop finder du kunstige juletræer, som ofte er lavet af træ, f.eks. kejsertræ eller krydsfinér. Du kan dekorere et billig juletræ helt som du ønsker.

Hvor kan jeg købe kunstige plastikjuletræer?

På Grafical.dk har vi kunstige juletræer til ethvert kreativt projekt. Du kan se vores udvalg af kunstigt juletræ tilbud her på siden. Du kan samtidig shoppe lidt rundt i vores juletræspynt, så du kan dekorere dit juletræ med det samme. Så bliver det ikke nemmere.

Hvordan ser et juletræ i plastik ud?

Det kan se ud på forskellige måder. På Grafical.dk har vi både et såkaldt filigran juletræ og små træer af forskelligt slags træ. Nogle har en julestjerne i topppen, andre har grene på sig. Derudover har vi også nogle plastik juletræer med lys på. Så bestil dit juletræ nu og få julestemningen leveret direkte til døren.

Hvor stort er et kunstigt juletræ?

Du finder et stort udvalg af lille plastik juletræ, som måler fra 4 cms højde og helt op til 60 cm.