Kompressionsstrømper

Hos Grafical.dk sælger vi kompressionsstrømper. Her finder du antiembolistrømper, rejsestrømper, måltagningssæt, strømpeaftager, strømpepåtager og andet. Kompressionsstrømper er en god ting hvis du skal ud at flyve. Det er en god støtte til benene og det vil derfor være at foretrække at tage dine nye kompressionsstrømper på allerede inde du sætter dig ind i bussen eller går ombord på flyet. Den herlige ferie som hele familien har glædet sig til de sidste 6 måneder skulle jo gerne blive vellykket. Derfor kan brugen af kompressionsstrømper være med til at du ikke får ødelagt din ferie med ekstremt hævede ben og fødder.

Det er faktisk ikke kun ældre mennesker som bruger kompressionsstrømper men også de lidt yngre som måske skal eller har født. Efter sådan en familieforøgelse kan benene godt have været på hårdt arbejde og udsat for mere pres end normalt. Hvis man er i tvivl hvorvidt man skal bruge kompressionsstrømper eller ej er det altid en god ide at spørge sin egen læge eller på apoteket.

Her fra Grafical.dk kan vi kun ønske god ferie og hvis der skulle være brug for ekstra børnebleer til turen kan i nemt og hurtigt få det ønskede antal pakker leveret.

Har i ikke småbør som bruger ble men børn i størrelsen hvor de er begyndt at udforske verden på rulleskøjter eller skateboard er det en god ide at få styr på akutbehandling i form af lidt forskelligt plaster m.v.