China box

China box til udsalgspriser. Se vores billige online udvalg af kina bokse. ✓ Hurtig levering ✓ God kvalitet ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

China box - Køb kina boks billigt online

Flere varianter af billige china box. Velkendte take away kinabokse til restaurationer. Du kan få kina boksene i flere forskellige varianter og størrelser. Der er både neutrale æsker i brun eller hvid, men du kan også få lidt mere farverige med motiv. Alle kinaboksene er med foldbart låg, så det er nemt og hurtigt at pakke maden færdig. Tag et kig her på siden og find den china box, der passer bedst til dig. Vi har altid super priser på kina bokse.

Altid lækkert med china box

Em china box er altid et lækkert måltid. Har man den rette kinaboks, er det også et måltid, der er super nemt at have med på farten. En kina box lukkes tæt omkring maden og lågene foldes sammen, så de nærmest låser med hinanden. På den måde falder maden ikke bare lige sådan ud af en kina boks. Æskerne er af pap eller papir som også er god til at holde på varmen. Man skal derfor ikke være bekymret for om maden i din chinabox når at blive kold, inden du kommer hjem med den. Her på siden finder du flere forskellige størrelser af china boxes. Så om du vil have den mere aflange firkantede eller hellere vil have den traditionelle høje kina boks er helt op til dig. Hos Grafical.dk har vi lave priser på begge produkter. Bestiller du din kina boks i dag, levere vi hurtigt direkte til adressen.

China box take away

Har du en kinesisk restaurant, eller bruger du kina bokse til noget helt andet? Så kan Grafical.dk hjælpe med vores billige udvalg af china boxes. Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du altid får besked om, hvornår vi har ekstra gode kampagnetilbud på kina bokse. Du kan samtidig også oprette dig som bruger hos Grafical.dk. Så optjener du 5% bonus på alle din ordre. Det gælder også ordre, der ikke indeholder china box. Så sparer du lige lidt ekstra på china box take away.

Vi har også colabæger og termobakker, hvis du skal sælge lidt drikkevarer og holde maden ekstra varm for kunden. Du kan se det store udvalg ved at følge linket.

Spørgsmål til kina boks?

Har du nogle spørgsmål til vores kinaboks? Så sidder vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig. Du kan fange os både på telefonen og e-mail, og så vil vi forsøge, at hjælpe dig så godt vi kan, så vi er sikre på, at du får den rigtige kina boks.

Husk også at tage et kig på resten af vores take away emballage til gode priser.