Kasseapparat

Kasseapparat til tilbudspriser på Grafical.dk. Billig kasseapparat med touch skærm ✓ Hurtig levering ✓ Lave priser ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

Kasseapparat » Billig kasseapparat på Grafical.dk

Her kan du finde dig et billigt kasseapparat af høj kvalitet blandt vores store kasseapparat sortiment fra bl.a. Olivetti. Du kan få et kasseapparat til ethvert formål, også med avanceret funktionalitet, som f.eks. lagerstyring og PC tilslutning. Grafical.dk har også Labelprintere, Lommeregnere,  og Bonrulle.

Kasseapparat til butik?

Hvem har brug for billige kasseapparat? Et kasseapparat bruges ikke kun i butikker men også rundt om i landets mange foreninger og sportsklubber. I fodboldsklubbens klubhus er der ofte en lille butik som sælger pommes frites, sodavand og diverse inden for slik og chips. Her er det nemt for de frivillige at have fx et olivetti kasseapparat til pengene, når kunderne betaler for deres snacks. Det giver et godt overblik, og det er nemt at gøre kassen op ved dagens slutning. I dag findes både kasseapparater med klassiske taster, men også mere moderne udgaver hvor du kan købe digital kasseapparat med touch skærm.

Et kasseapparat med valutaomregning

Flere kasseapparater kan lave valutaomregning, så du slipper for at gøre det. På den måde kan du let servicere kunder der betaler med en anden valuta, og samtidig være sikker på, at det er den korrekte kurs handlen foretages i. Hvis man f.eks. har en butik i feriebyer med mange turister, vil kasseapparatet med denne funktion være en stor hjælp. Det kan også være, at man har en forretning tæt på grænsen eller i en stor by, hvor der kommer mange besøgende fra udlandet.

Hvordan bruger man et kasseapparat?

Et kasseapparat til butik er i dag for det meste lavet med smarte og hurtige funktioner. På mange kasseapparater kan man kode nogle emner eller direkte vare ind. Det gør det endnu nemmere for den som står ved kassen. Han eller hun kan hurtigt taste ind på sit touch kasseapparat at der er 2 bananer, 1 pose chips og 1 Coca Cola. Her ville en ekspedition gå væsentlig hurtigere end hvis medarbejderen skal kunne alle priser i hovedet. Et kasseapparat med denne type funktioner modvirker også menneskelige fejl, og sparrer derfor penge i længden. Så den måde man bruger et olivetti kasseapparat eller et sharp kasseapparat på er ganske simpel. Man scanner eller trykker varerne ind og får den samlede pris og gennemfører derefter betalingen. Du kan tilkøbe en scanner til kasseapparatet, som scanner stregkoderne og så vil de automatisk fremgå på displayet. Når du klikker ind på den valgte scanner, kan du se hvilket apparat scanneren passer til, så kan du nemt og hurtigt købe et kasseapparat med scanner.

Køb billig kasseapparat i god kvalitet, så er du sikker på, at du får et driftsikkert apparat, hvor der er tænk på at gøre det så nemt for brugeren at arbejde med som muligt. Der er godt med plads til kontanter i pengeskuffen (både sedler og mønter), så man hele tiden kan have et overblik over, hvad man har har i kassebeholdningen. Har man brug for kasseapparat med mindre plads, findes dette ofte også i vores sortiment. Derudover har skattemyndighederne nogle gældende krav til kasseapparaterne, og de fleste varianter i vores udvalg lever selvfølgelig op til dette. Man kan måske finde billig kasseapparat rundt omkring på nettet, men så går man også på kompromis med nogle af det vigtigste ting ved et kasseapparat. Kasseapparat pris finder du lige under billedet på hvert enkelt produkt. Så er du på udkig efter gode kasseapparater priser, så tag et kig på siden her.

Husk bonruller til kasseapparat

Hvis det er f.eks. en tøjbutik eller lignede er reglen som regel at bonen fra kasseapparater skal gemmes og medbringes hvis noget skal returneres. Strimlerne til bonerne kan du også købe her på Grafical.dk til yderst lave priser. Det er nemt at udskifte bonruller til kasseapparat, og de kan udskiftes efter behov. Et godt tip er altid at have et lille lager af bonruller til at ligge - så undgår du den pinlige situation, hvor man pludselig ikke kan udskrive kvitteringer til kunderne.

Seddeltæller og forfalskningsdetektor til dit kasseapparat

Hvis du gerne vil købe nogle supplementer til kasseapparatet, er det helt oplagt med en pengetæller og forfalskningsdetektor. På den lange bane, kan du spare rigtig meget tid, hvis du blot bruger en maskine til at opgøre dagens omsætning. Derudover kan du også hurtigt lave en optælling, hvis en kunde betaler med mange mønter - og du undgår også menneskelige fejl. Med en forfalskningsdetektor kan du hurtigt sikre dig, at kontanterne som kunden har betalt med ikke er falske. På den måde opfanger man kriminalitet meget hurtigere, end hvis det først opdages længere henne i "kæden".

Skulle du eller din forening nu ikke have behovet for en sharp kasseapparat kan en mindre pengekasse måske gøre det. De bestilles i flere forskellige størrelser og farver og de har alle møntbakker som sikrer dig overblikket. De er billigere sammenlignet med kasseapparater priser.

Kasseapparat FAQ

Se de ofte stillede spørgsmål  nedenfor:

Hvad koster et kasseapparat?

På Grafical.dk finder du billige kasseapparat til landets bedste priser. Under hvert enkelt produkt kan du se prisen på varen.

Hvad bruges et kasseapparat til?

Det bruges til at holde styr på hvor mange penge du sælger for i løbet af en dag. Derudover kan det indeholde kontanter, så du har til at veksle når kunder betaler kontant.

Kan man købe kasseapparat med valutaomregner?

På Grafical.dk sælger vi kasseapparater med valutaomregner, som gør det mere simpelt at modtage eurosedler.