Karbonpapir | Kalkerpapir

Kalkerpapir til dine kreative projekter. Køb karbonpapir hos os ✓ Hurtig levering ✓ Lave priser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Kalkerpapir » Køb karbonpapir til tilbudpriser

Karbonpapir er særligt stykke papir der bruges til at fremstillet kopier når der skrives. De fleste skriver med en almindelig kuglepen, men det kan faktisk også benyttes i de ældre matrixprintere samt skrivemaskiner. Karbonpapir bliver også tit kaldt kalkerpapir. Karbonpapir ses ofte hæftet sammen med blanketter og kuponbøger, så der bliver fremstillet en eller flere kopier med det samme imens man skriver dokumentet. Det karbonpapir der findes i denne varegruppe er løse ark, der kan lægges ind mellem to ark papir, og som er er beregnet til at skrive på i hånden med en kuglepen. Et stykke karbonpapir ark kan cirka benyttes op til 50 gange, før den er brugt op.

Hvad er kalkerpapir?

Med kalkerpapir kan du gennemtegne, så dit motiv bliver ført over på noget andet. På den måde kan du være bruge din kreative fantasi. Kalkerpapir vil helt sikkert også være et stort hit for børnefamilien, da de helt sikkert vil synes det er sjovt, at kunne overføre en tegning. Kalkerpapir kan også bruges til tegnere, arkitekter og til andre kreative arbejdsopgaver på jobbet. Du ligger simpelthen bare kalkerpapiret oven på det motiv du gerne vil overføre. Et godt tip er at klistre/tape kalker papiret fast, så det ikke kan flytte sig imens du tegner.