Kæmpekalender 2022

I denne kategori kan du købe kæmpekalender 2022 fra Mayland til at hænge op på væggen. Kæmpekalender er en slags stor vægkalender, som i kraft af sin størrelse giver et ekstra godt overblik over de enkelte måneder, uger, datoer og helligdage. Denne type ekstra stor kalender kan bruges til at skrive fødselsdage på og hænge op i kantinen eller andre mærkedage.

Mayland kæmpekalender 2022 er en vores mest populære kalendere, som vi sælger rigtig mange af hvert år. Den kæmpe vægkalender leveres rullet sammen i et rør, så det kan godt være, at du lige skal rulle den ud og lade ligge og bliver plan igen på et bord, inden du hænger den op på væggen.

Der er plads til at skrive på kæmpekalender 2022. Hvis du skriver med en vandbaseret ikke permanent marker, kan du fjerne teksten igen med en fugtig klud. Det kunne eksempelvis være Staedtler Lumocolor 315.

Du kan vælge mellem flere forskellige slags kæmpekalendere fra Mayland. Vi har lige nu kun kæmpekalender 2022. Du kan både vælge stor vægkalender med 1 x 13 måneder eller med 2 x 6 måneder. Samtidig kan du vælge kæmpe vægkalender i papir eller plastik.