iPhone 13 cover

iPhone 13 cover i stort udvalg. Køb dit cover til iPhone 13 hos os ✓ Hurtig levering ✓ Lave priser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

iPhone 13 cover - Køb det billigt på Grafical.dk

På Grafical.dk kan du finde et bredt udvalg af iPhone 13 cover i rigtig fint kvalitet. Den nye iPhone 13 kommer med det mest avancerede dual-kamera system nogensinde, så du kan tage rigtig flotte billeder. Du får ikke problemer med ydelsen, da den også kommer med den helt nye A15 Bionic Chip - så der er masser er power. Nyd den imponerende flotte Super Retina XDR-skærm og vær klar til den lynhurtige 5G forbindelse. På grund af det større batteri, får du op til 2,5 timers længere batteritid, hvis man sammenligner med iPhone 12.

Er det en god idé med et iPhone 13 cover?

For nogen kan det være træls at have et iPhone 13 cover, da men gerne vil vise sin nye telefon frem og så føles den måske også bedre i hånden. Det kan også være rigtigt, men man bliver rigtig træt af det den dag uheldet er ude og man taber sin nye iPhone 13. Selvom man passer rigtig god på sin telefon, skal man blot være uopmærksom i et splitsekund for at tabe sin telefon. Det kan være at du er heldig og din telefon ikke har taget skade af uheldet, men det modsatte kan også sagtens være tilfældet.

Selvom man kan synes, at det er en træls ekstraudgift at betale for et iPhone 13 cover, er pengene altså givet meget godt ud, hvis f.eks. skærmen, antennen eller andet tager skade og skal udskiftes. Det kan hurtigt blive til flere tusinde kroner! Derfor anbefaler vi altid, at man køber et iPhone 13 cover til sin telefon. Der findes et hav af forskellige valgmuligheder, så du kan helt sikkert finde et cover der passer lige til din stil.

Hvilken type iPhone 13 cover skal jeg købe?

Som sagt har vi et meget bredt udvalg af iPhone 13 covers. Der er f.eks. det klassiske bagside cover som beskytter bagsiden på din telefon, men derudover findes der også iPhone 13 flip cover. Et iPhone 13 cover kan produceres i flere forskellige slags materialer. Det kan være et hardcase cover til iPhone 13, et silikonecover til iPhone 13 eller et iPhone 13 flip cover i læder.

iPhone 13 cover etui

Med et iPhone 13 Pro cover etui får du optimal beskyttelse, når din telefon ligger på en plan overflade som f.eks. en bordplade. Hvis der lægger små sandkorn på bordpladen og din telefon bliver skubbet henover, vil der hurtigt komme ridser på den. Med et iPhone 13 Pro Max cover etui er du beskyttet mod dette.

iPhone 13 flip cover

Et iPhone 13 Mini flip cover kan være et rigtig godt alternativ til det traditionelle iPhone 13 Pro cover. Et iPhone 13 Pro Max flip cover dækker hele telefonen og flippes hele vejen rundt om den. Lukkemekanismen i et iPhone 13 Mini flip cover er oftest med en magnet, så du hurtigt og sikkert kan åbne og lukke den. I langt de fleste flip covers er der også lavet forskellige lommer, så der er plads til, at man kan opbevare kreditkort, kontanter og lignende. På den måde har man lavet to produkter i et - smart!
Man kan også bruge et iPhone 13 flip cover til at stille sin telefon på højkant, hvis man f.eks. ser film, videoer eller hvis man skal bruge sin telefon til en videosamtale.

iPhone 13 produceret i dansk kvalitet

På Grafical.dk kan du købe iPhone 13 Pro cover som er produceret af virksomheden Dbramante1928. Dbramante1928 har flere års erfaring med at producere iPhone 13 Pro Max cover i mange forskellige designs, samtidig med at have praktikalitet og beskyttelse for øje. Vi fører også skærmbeskyttelse fra det anerkendte mærke Panzerglass, som i samarbejde med Apple har produceret skærmbeskyttelse af højeste kvalitet i mange år.

Glem ikke tilbehør til dit iPhone 13 cover

Hvis du have optimal beskyttelse af din telefon, er det en rigtig god idé at kombinere et iPhone 13 Mini cover med skærmbeskyttelse. Hvis du er detaljeorienteret og vil have den bedste oplevelse, skal du sørge for at købe skærmbeskyttelse til dit iPhone 13 Pro cover som er case friendly (CF). Så sikrer du dig, at der er plads nok "under" dit iPhone 13 Pro Max cover til at påsætte din skærmbeskyttelse.

Vi har også et bredt udvalg af opladere og ladekabler til iPhone 13 Mini. Det er altid rart at have nogle ekstra til at ligge. Vi fører både originale kabler og ladere fra Apple, men du kan også findere billigere alternativer i vores sortiment, som stadigvæk er af god kvalitet. Vi har også trådløse opladere, som også kan oplade din telefon selvom den sidder i et iPhone 13 cover.