iPhone 11 cover

Stort udvalg af iPhone 11 cover. Vi har billige priser på cover til iPhone 11 ✓ God kundeservice ✓ 50.000 produkter ✓ Hurtig levering

iPhone 11 cover » Køb cover til iPhone 11 pro online

Find det helt rigtige iPhone 11 cover til altid faste priser hos Grafical.dk og få det hjem til døren hurtigt og billigt. Vi har et stort udvalg af covers til iphone 11, både som etui, som flip cover med pung eller bare et almindeligt mobilcover. Find også andet tilbehør end iPhone II cover. Beskyt din mobiltelefon mod skader med skærmbeskyttelse.

Stort udvalg af iPhone 11 cover

Vælg mellem flere forskellige farver til dit iPhone 11 cover. Sort er altid en meget populær farve til covers til mobiltelefoner, men du kan også give din telefon et klassiske læderlook. Et iPhone 11 cover i læder har desuden den fordel, at det før telefonen mindre glat at holde om, så du har mindre risiko for at tabe den. Som supplement til dit cover til iphone 11 kan du også finde skærmbeskyttelse fra PanzerGlass. Så er din iphone 11 beskyttet på bedst mulige vis med produkter af høj kvalitet. Med panserglass iphone 11 kan du også minimere bakterierne der lander på din skærm i løbet af dagen, da mange af panzerglass produkter er antibakterielle. Du kan også være sikker på at iphone 11 panserglas ikke bliver generet af dit cover, da glasset er lavet så det passer indenfor coveret.

I vores sortiment af cover til din apple telefon finder du også combi-pakker, hvor du får både cover og panzerglass samlet i én pakke. Dette giver dig optimal beskyttelse af din mobiltelefon. Så du mindsker risikoen for ridser på skærmen, og på telefonens andre overflader. Et godt cover beskytter således også telefonens kamera.

iPhone 11 cover med flere funktioner

Hos Grafical.dk finder du kun originale iPhone 11 covers fra anerkendte producenter som f.eks. Belkin og Dbramante1928. Når du køber iPhone 11 cover hos Grafical.dk er du sikker på at du ikke får en kopivare, der potentielt kan være lavet af farlige materialer. Et iPhone 11 cover købt hos Grafical.dk er altid af høj kvalitet. Udover iphone 11 covers kan du også finde ladekabler til din mobiltelefon. Køber du et iPhone 11 cover i læder er du også sikker på tidsløst design, da læder altid vil være at finde på hylderne.

iPhone 11 cover som accessorie

Vælger du et iPhone 11 cover i læder og som flipcover, har du pludselig din iPhone II som en praktisk accessorie sammen med dit kørekort, dankort eller andre kort - alt det du skal bruge gennem dagen, lige ved hånden eller i lommen.

iPhone 11 pro cover FAQ

Se de ofte stillede spørgsmål nedenfor.

Hvor kan jeg købe iPhone 11 pro cover?

På Grafical.dk har vi et godt udvalg af iphone 11 pro cover til gode priser, leveret hurtigt til dig.

Hvor stort er et iPhone 11 pro cover?

En iPhone 11 pro måler 14,4 x 7,1 x 0,8 cm (HxBxD). Selve coveret kan have forskellige tykkelser og størrelser.

Hvordan ser et iPhone 11 pro cover ud?

Et typisk iPhone 11 pro cover har et firkantet hul bagpå svarende til formen på kameraområdet. Der findes covers, hvor den dækker helt ind til linserne for ekstra beskyttelse. Ellers findes cover til iPhone 11 pro som flipcover og som bagside til mobilen.

Kan jeg bruge iPhone 11 pro cover til iPhone 11?

Nej, modeller har ikke samme dimensioner og du kan derfor ikke bruge samme covers til begge modeller.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær opdateret på, hvornår vi har tilbud på cover iPhone 11 pro. Opretter du en bruger på vores hjemmeside, optjener du 5% i bonus, som du kan bruge ved dit næste køb. Du kan altid ringe og spørge vores kompetente kundeservice til råds, hvis du har spørgsmål, på 97407644.