6.000 KundeanmeldelserPrisgarantiLevering 1-3 hverdageFragtpris 59,-Fragtfrit fra 599,-

Hudafrensning

Hudafrensning er et effektivt middel mod genstridigt snavs såsom urin, tarmindhold og rester fra bakteriecreme. Den skal ikke skylles af, perfekt til sart hud.  Hudafrensning er ligesom håndrens, en hjælp til at vaske dine hænder. Hvis du har meget sart hud, der har været i kontakt med urin, tarmindhold eller rester af bakteriecreme, kan du bruge denne hudafrensning i stedet for vand og sæbe. Flasken kan indstilles så indholdet i flasken kommer ud, som skum eller spray. Efter skummet / sprayen er kommet på hænderne og smurt ind, skal det ikke skylles af.

Har du problemer med at sønnen kommer hjem fra børnehave, dagpleje eller skole med helt sorte fingre og det er hver dag en kamp at få det sorte af igen? Vi har løsningen, du kan nu købe en håndrensemiddel der gør det lettere, at fjerne snavs og skidt, håndrensen går ind og løsner snavset. Super billig og effektiv håndrens.

Hvis du ikke døjer med sarte hænder, kan det anbefales, at vaske hænderne i vand og sæbe og derefter bruge et desinfektionsmiddel. Her kan du købe et desinficerendemiddel der er billigt og i en kvalitet der er i top.

Hudafrensning er en super effektiv måde, at "vaske" dine hænder på, hvis din hud er sart overfor vand eller sæbe. Det er enkelt og billigt.

EasiCleanse, Conveen, 250 ml
Varenummer: ABN-212154
DKK 61,25
   På lager - Levering 1-3 hverdage

DKK 49,00 ekskl. moms
Info/køb
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Åbningstider:

Man - tor:  8.00 - 16.00
Fredag:     8.00 - 15.30

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top