Holdere til industriaftørring

Hos Grafical.dk kan du købe dispenser til industriaftørring. Denne model er nem at hænge op på væggen og nem at pille ned igen. Den har en-ad-gangen dispensering, som minimere forbrug og spild. Dette er også med til at gøre den hygiejnisk, da man kun kommer i berøring af det papir man bruger. Ideel til fødevarehåndtering. Super flot dispenser til industriaftørring. Den forhandles i farven rød/sort. Den er let at hænge op på væggen og tage den ned igen - den er let at montere. Hvis det ikke er sådan en model du ønsker kan det anbefales at kigge videre her dispenser til håndklæderuller i stort udvalg.

Det der gør denne model speciel er, at papiret der bliver sat i, er foldet. De andre dispenserer sider papiret i ruller, hvor dispenseren ruller papiret ud. Dispenseren til industriaftørring er miljøvenlig og giver kun et ark ad gangen, således at man minimerer forbruget og spildet. Den sikre høj fokus på hygiejne, da man kun berører et ark, som er det ark man selv skal bruge. Den er lavet af holdbart plastik, således at kvaliteten er fornuftig på dette produkt.

Du kan få papir der specifik passer til denne dispenser. Du kan få aftørringspapir fra Tork der er beregnet til netop denne aftørrings dispenser Tork aftørringspapir i stort udvalg hos Grafical.dk.

Udvalget er ikke så stort, men til gengæld rigtig godt. Prisen er super fornuftig og billig. kvaliteten fejler intet og er rigtig fornuftig.