Hoftebeskyttelse

Her vil man kunne finde forskellige slags Safehip hoftebeskyttere. Safehip beskytter mod hoftebrud ved fald eller stød direkte på hoften. Beskyttelsesskallerne er placeret ud for lårbenshalsen, og de afleder og fordeler stødet over en større flade, således at lårbenshalsen ikke brækker. Anbefales til alle der lider af knogleskørhed eller har haft hoftebrud eller andre brud. De kan ligeledes anvendes som almindelige trusser eller underbukser eller som overtræksbukser, og kan skaffes i flere forskellige størrelser.

SAFEHIP er en økonomisk, komfortabel og gennemtestet hofte beskyttelse løsning, der er designet til at reducere forekomsten af hoftebrud ved at give optimal beskyttelse hoften. Kliniske forsøg rundt om i verden har vist, at SAFEHIP kan reducere frekvensen af hoftebrud.

SAFEHIP er den eneste patenterede hoftebeskytter der findes. Dens “hesteskoform” hjælper naturlige fysiske funktioner, så at virkningen af et eventuelt fald ikke kun er reduceret, men omdirigeres til det omgivende bløde dele.

SAFEHIP for hoftebeskyttelse er
• En gennemtestet produkt
• Testet på mere end 7.000 mennesker over hele verden
• En specialiseret produkt ved hjælp AIRX™ teknologi
• Det mest solgte hoftebeskyttere på markedet

AirX er en tekstil teknologi som giver en åndbar, hudvenlig og blød tekstil materiale. Dette forhindrer fugt opbygning og føles behageligt mod huden over en længere periode.

Grafical tilbyder også hotel supplies.

Grafical tilbyder også hotel supplies