Håndklæderuller mini

Hos Grafical.dk finder du et stort udvalg af håndklæderuller. Disse findes i Mini og Midi udgaver. Flere modeller er mærket med f.eks. Svanen, Blomsten og FSC. Håndklæderuller er det hygiejniske alternativ til stofhåndklæder og varmeblæsere. Håndklæderuller i størrelsen mini er de mindste håndklæderuller vi har. Vi sælger håndklæderuller i store mængder, det er et eftertragtet produkt, som mange firmaer bruger. Det er ikke gået over og blive en ting mange privat personer bruger, men de fleste firmaer har en dispensere til enten håndklædeark der er super effektiv mod spild eller de almindelige håndeklæderuller.

Til disse håndklæderuller sælges der ofte dispenserer der har sensor, da det er mere hygiejnisk end de dispenserer der er beregnet til håndklædeark, da du rører ved mere end det du selv skal bruge og spreder bakterier.

Dispenserer til håndklæderuller er mere hygiejniske og sparer mere på papiret end ved de almindelige håndeklædeark dispenserer. Her kan du købe dispenserer til håndklæderuller.

Dispenserer til håndklæderullerne bruges ofte i køkkener, da det er hygiejnisk og godt. Det er næsten lige meet hvilken størrelse du vælger, du skal blot sikre dig, at dispenser og rulle passer sammen.

Det er super nemt, at sætte håndklæderullerne i disse dispenserer, dog kræver det en smule træning inden man helt er sikker på man kan gøre det rigtigt.