Håndklædeark multifold

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af håndklædeark med multifold. Vælg mellem Classic, Excellent og Nature. Mange af modellerne er mærkede med FSC, Blomsten og Svanen. Håndklædeark er det hygiejniske alternativ til stofhåndklæder og varmeblæsere. Håndklædeark med multifold. Vi forhandler et stort udvalg af håndklædeark med multifold. Vi forhandler mange mærker, deri blandt Tork, Katrin, CareNess både Excellent, Classic og Nature, vi forhandler også mærker som Neutral, Satino Black og Satino. Vores store udvalg gør det let for dig, at få valgt det helt rigtige i den rigtige kvalitet. Hvis ikke man ønsker håndklædeark med multifold er der også andre muligheder at vælge i mellem. Se blandt andet håndklædeark med interfold - stort udvalg og fornuftig kvalitet.

Håndklædeark med multifold kan fås i både 100% nyfibre og 100% genbrugsfibre, du kan også få en blanding af nyfibre og genbrugsfibre. Håndklædeark kan fås i grøn, blå og hvid.

Disse håndklædeark er mærket med et par forskellige mærker deri blandt Svane mærket, Blomster mærket og FSC mærket. FSC sikre at i FSC-skove ikke bliver fældet mere træ end der kan nå at reproducere. Blomstermærket er et europæisk mærke der sikre højere miljøkrav. Svanemærket er placeret på de varer der er mindst miljøbelastet i den pågældende vargruppe, som i dette tilfælde er håndklædeark.

Det er altid en god ide at bestille din dispenser først, og derefter finde tilhørende håndklædeark. Men hvis du er gået den anden vej kan det også lade sig gøre, her kan du se vores store udvalg af dispenserer til håndklædeark.