Håndklædeark interfold

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af håndklædeark med interfold.
Vælg mellem Classic, Excellent og Nature. Håndklædeark er det hygiejniske alternativ til stofhåndklæder og varmeblæsere. Håndklædeark med interfold. Vores håndklædeark med interfold fås i 1-lags, 2-lags og 3-lags. Vi forhandler kun produkter i god kvalitet. Håndklædearkene kan fås i nyfibre, genbrugsfibre eller en blanding af det. Vi forhandler mærker som Lucart, Neutral, Tork, CareNess og Scott. Vi forhandler dem kun i farven hvid. Nogen er beregnet til steder  hvor der er stor tendens til tilstoppelse af rør. Andre er bare et godt alternativ til stofhåndklæder og varmeblæser, da det er langt mere hygiejnisk til brug håndklædeark fremfor et stofhåndklæde eller en varmeblæser.

Der er mange der bruger disse håndklædeark på offentlige toiletter. Der er mange der skal tørre sine hænder hver dag, så hvis man skulle benytte et stofhåndklæde ville det til sidst blive vådt og fyldt med bakterier fra mange mennesker. Derfor er det er super godt valg, at vælge håndklæde ark med interfold, det er engangs ark og benyttes kun af en enkelt person. Se også vores store udvalg af håndklædeark med c-fold.

Til dine håndklædeark er det nødvendigt med en tilhørende dispenser. Stort udvalg af billige dispenserer til håndklædeark. Et godt valg ville være, at finde den ønskede dispenser først, og derefter finde tilhørende håndklædeark.