Håndklædeark cz-fold

Hos Grafical.dk kan du købe håndklædeark med cz-fold. Disse er mærket med FSC og Blomsten. Den ene model er let-opløseligt. Håndklædeark med cz-fold er et hygiejnisk godt valg. Det er et hygiejnisk alternativ til stofhåndklæder og varmeblæsere. Se også håndklædeark med c-fold - stort udvalg.

Disse håndklædeark er lavet af 100% genbrugsmateriale. De er FSC-mærket og Blomster mærket. FSC-mærket er et mærke der sikre at der i FSC-skove ikke fældes mere træ end hvad skoven selv kan nå at reproducere. Derfor kan du med god samvittighed købe varer der er FSC-mærket. Blomstermærket er et europæisk mærke, der sikre at varen lever op til nogen højere miljøkrav. hvis man går meget op i miljøet og genbrug, kan håndklædeark med cz-fold være et super godt valg.  

Cz-fold kan også beskrives som zig zag fold. Håndklædeark der er lavet i 100 % genbrugsfibre og er 2 lags. Vores håndklædeark med cz-fold er i en fornuftig kvalitet.

Til dine håndklædeark med cz-fold skal man selvfølgelig have en tilhørende dispenser dispenser til håndklædeark stort udvalg til lave priser.

Vores cz-foldet håndklædeark er et godt og hygiejnisk alternativ til stodhåndklæder og varmeblæsere. Det er billigt og let at anvende.