Håndklædeark c-fold

Hos Grafical.dk har vi et stort udvalg af håndklædeark med c-fold.
Vælg mellem almindeligt og nogle der er mærket med svanen. blomsten og genbrug.
Håndklædeark er det hygiejniske alternativ til stofhåndklæder og varmeblæsere. Håndklædeark foldet med c-fold. Hos os har vi et stort udvalg af håndklædeark med c-fold. Se også vores håndklædeark med cz-fold -forhandles super billigt.

Vi forhandler vores håndklædeark med c-fold i mange mærker deri blandt CareNess Nature, CareNess Excellent, Tork og Katrin. Vi har de helt almindelige håndklædeark med c-fold, men du kan også købe dem med svanemærket, blomsten eller genbrug. De fleste ved sikkert hvad disse mærker betyder, men der er sikkert også mange der ikke ved det. Svanemærket viser, at det er nogen af de vare der er mindst miljøbelastet i den pågældende varegruppe, som i dette tilfælde er håndklædeark. Blomstermærket er et tegn på, at produkterne lever op til et højere miljø krav, det er et europæisk mærke. Genbrugs mærket ved de fleste sikkert godt hvad betyder, da det er noget vi ser på næsten alle varer i vores hverdag. Det er et mærke der betyder at mindst 45 % af varen er lavet af genbrugsmateriale og mærket betyder selvfølgelig også at varen kan genbruges.

Håndklædeark et super hygiejnisk alternativ til stofhåndklæder og varmeblæsere. Stofhåndklæder bliver hurtigt våde, og der samler sig mange bakterier, da der er mange mennesker der benytter håndklædet til at tørrer deres hænder. Varmeblæsere spreder rigtig mange bakterier,derfor er det et godt alternativ at benytte håndklædeark. Det er hygiejnisk, let og super billigt.

Når du har købt håndklædeark, skal man selvfølgelig også have en tilhørende dispenser stort udvalg af dispensere forhandles rigtig billigt.