Dråbeperler

Dråbeformede glasperler har topborede huller, så de kommer til at fremstå som små dråber når du sætter dem på en tråd eller streng. Lav bl.a. flotte hjerteophæng ved hjælp af forsølvet tråd, som du kan forme. Dråbeperlerne er enten helt klare eller matte hvide. Med dråbeperlerne kan du lave mange flotte halskæder, armbånd eller vedhæng til nøglebundet, så du altid kan kende den. Der er mange muligheder, på Grafical.dk har vi over 12.000 varer til hobbyartikler, vi har altid de nyeste varer klar til dig her. De nyeste varer og de hotteste trends kan du se ved at klikke dig ind på varegruppen "Nyheder hobbyartikler". Her opdaterer vi med de nyeste varer, så du altid kan finde det nyeste af det nye.

Dråbeperlerne kan fås med 3 mm , 4 mm, 6 mm og 8 mm, som er diameteren på perlen. Hulstørrelsen på perlerne kan være meget forskellige det afhænger af, hvilken diameter på perlen du vælger, men alt det kan du læse mere om ved den enkelte dråbeperle.

For at lave de perfekte halskæder eller armbånd, skal der bruges snor. Vi har mange muligheder for dig. Vi har snor til knytning, til fletning, snor af læder og snor af imiteret læder osv. Dråbeperler er rigtig flotte på forsølvet tråd eller smykkewire.

Vi har også mange andre rigtig flotte perle, både til at lave smykker, men også til at lave perleplader. De kaldes rørperler og kan bruges til alverdens kreative ting. Alle vores perler er i super god kvalitet og prisen er lav. Vi har en levering tid på 1-3 dage, det betyder at du let og hurtigt kan bestille dine varer på nettet og leveringen klarer vi.