Frokostserviet 1/8 fold

Hos Grafical.dk finder du et udvalg af frokost servietter med 1/8 fold 2-lags. Vælg mellem flere forskellige farver. Servietterne er 33x33cm. Frokostservietter med 1/8 fold, servietterne fås i 100% nyfibre. Frokostservietterne fås i mange farver. Frokostservietterne fås i pakninger af 2000 og er super billige.  Frokostservietterne forhandles i mærkerne Gastro-Line og Bulkysoft. Servietterne er 33 cm x 33 cm.

Frokostservietter er pæne og super flotte at have på bordet. Køkkenrulle som mange mennesker i dag bruger er meget hverdagsagtigt, hvor servietter mere er betragtet som noget man bruger til fin brug. Men man kan sagtens bruge servietter til hverdag også så længe de er billige. For at servietterne skal pynte lidt og ikke bare ligge på bordet,  kan man købe en serviet holder i et lækkert design.

Ligeså vel som frokostservietter med design kan også ensfarvede servietter kombineres med årstider. Den røde serviet vil passe godt til julen, og den lyse grønne til foråret.

Selvom det er hverdag må middagsbordet godt være fint og indbydende at sætte sig ved. Derfor kan en dug være en god ting at ligge på bordet. Duge er smukke og skjuler bordet, duge kan man få i mange farver og nogen duge er med designs på. Du kan farve kombiner duge og servietter så du får det smukkeste middags bord der er indbydende at sætte sig ved efter en lang dag på arbejdet, skolen eller børnehaven.