Frokostserviet 1/4 fold Design

Hos Grafical.dk kan du køber frokost servietter 1/4 fold med design på. Vi har dem i 2-lags og 3-lags. Vælg mellem mange forskellige flotte motiver. Frokostservietter med 1/4 fold design, er frokostservietter der har et flot design og ikke bare er ensfarvet. Hvis du blot ønsker frokostservietter der er enkelte og ensfarvede, har vi et stort udvalg her, udvalget er super billigt og i en lækker kvalitet.

Frokostservietter er servietter der er lidt mindre end almindelige middagservietter. Så hvis du ønsker lidt større servietter har vi  et stort udvalg af middagsservietter lige her. Frokostservietter er gode at bruge til at folde og farvesammensætte, hvis du skal holde barnedåb, bryllup eller måske konfirmation. Du kan få servietterne i 1-, 2- og 3-lags. Servietterne er 33cm X 33cm.

Servietterne med design fås med striber, blade, blomster eller små indgraveringer i kanterne. Hvis du ikke er typen der dækker flot op, og ikke bruger køkkenrulle, men altid bruger servietter kan du hos Grafical.dk få en servietholder så du kan have din servietter på bordet uden besvær, serviet holderen fås i mange design.

Frokostservietter kan også være gode at bruge til forskellige højtider. Du kan bl.a have et efterårs tema, sommer tema, påsketema, vinter tema og juletema. Der er mange muligheder for at få dine frokostservietter til at passe ind i årstider og højtider.