Folio hængemapper

Folio hængemapper til billige priser finder du her på webshoppen. Vi har også A4 hængemapper og tilbehør.
På Grafical.dk kan du også købe Hængemappeskab, Kontorstole, Stoleunderlag og Lamper.

Hvad er forskellen mellem  A4 hængemapper  og folio hængemapper ?

A4 hængemapper og folio hængemapper er forskellige størrelser af mapper.

Mens begge størrelser af mappen let vil kunne tage A4 dokumenter , så er folio hængemapperne lidt større end A4 mapperne, og er designet til at give ekstra mellemrum omkring dokumenterne i mappen. Typisk vil små skrivebord arkiv skuffer og arkiv skabe fra de fleste detailhandlere tage A4 hængemapper . Større kontor arkiv skabe og piedestaler fra kontor leverandører har ofte mulighed for også at kunne tage folio hængemapper .

For at finde den rigtige mappe størrelse til dit arkiv skav  anbefaler vi at du læser instruktionerne  der oprindeligt fulgte med arkivskabet . Alternativt kan du kontrollere de  eksisterende hængemapper i dit arkivskab . De vil normalt angive, om de er A4 eller folio hængemapper på forsiden af mappen. Hvis de ikke angiver mappestørrelsen, kan du måle mappen og sammenligne dets dimensioner til dem nedenfor.

A4 hængemapper

Bredde af hele mappen : 350mm
Bredde af dokument : 300mm
Højde på hele mappen : 240mm
Højde på dokument  : 230mm

Folio Hængemapper

Bredde af hele mappen  : 407mm
Bredde af dokument  : 360 mm
Højde på hele mappen  : 240mm
Højde på dokument  : 230mm

Hvor mange hængemapper er der plads til i mit arkiv skab?

Mængden af ​​hængemapper du kan have i et arkivskab vil afhænge af dybden af ​​dit arkivskab , hvor mange dokumenter du gemmer i hver mappe, og om du bruger en  V - base eller firkantede basis hængemapper . Vi anbefaler, at du læse instruktionerne , der oprindeligt fulgte med arkivskabet , da de normalt vil give antallet af hængemapper hver skuffe kan passe .

Husk at se det   tilbehør vi forhandler til hængemapper.