Fimo Professional

Skal du igang med et modelleringsprojekt? Så har Grafical.dk lige det du behøver, til billige penge og med hurtig levering. Prøv vores populære Fimo Professional modelleringsmasse af høj kvalitet, som bruges til eksempelvis miniaturedetaljer. Det er en meget formbar og stabil masse, i brilliante farver som let kan blandes. Det er en ovn- hærdende ler, som bages i almindelig ovn ved 110° i 30 minutter. Fimo ler er nemt at arbejde med, da det er blødt og kan bruges igen og igen. Det er beregnet til at modellere noget med, og derefter bruge det som pynt. Du kan evt. sætte det på en magnet og hænge det på køleskabet.

Vi har også andre former for modelleringsmasser til dine kreative projekter. Du finder blandt andet almindeligt modelleringsvoks, Silk Clay, Foam Clay, Cernit og Paverpol.

En af de store fordele ved Fimo er, at farverne kan blandes, og det giver jo virkelig fantasien frit spil. Når man har arbejdet med sit ler og lavet de ønskede figurer, perler m.v. er de klar til at blive bagt i ovnen. En anden fordel ved Fimo ler er at det er formstabilt, så de fine detaljer flyder ikke sammen under bagningen.

Det er vigtigt at man holder øje med emnerne i Fimo ler når de er kommet i ovnen, da der kan være stor forskel på hvor hårdt hver enkelt ovn varmer. Og det ville jo være noget rigtig øv, hvis din nye Fimo skulptur blev brun og brændt. Så et godt råd er, at holde øje med ovnen og så kan du nyde en god kop kaffe så længe :-) God fornøjelse...