Filtfigurer

Hos Grafical.dk har vi over 12.000 forskellige hobbyartikler til billige penge og med lynhurtig levering. Blandt alle vores spændende hobbyartikler, har vi fine filtfigurer, som du kan bruge i dine hobbyprojekter. Der er udstansede figurer i kraftigt polyesterfilt, som er særdeles velegnet til dekoration med nålefilt, decoupage, broderi og meget andet... Hos os kan du roligt lade fantasien få frit spil, men mangler du inspiration, så har vi også spændende materialesæt med alle de ting du skal bruge til at lave sjove figurer af hobbyfilt. Den udskårne filt har huller i kanten til syning. Den tilhørende pynt er selvklæbende og gør det nemt at sætte på. Du får en vejledning med i pakken, så du kan se hvordan du skal gøre.
Du kan også lave dit eget dørskilt eller nøglesnor med vores filtfigurer.
Mangler du noget at dekorere med, så kan du se vores store udvalg af perler og smykkedele. Der findes perler i mange forskellige materialer som blandt andet metaliserede perler, plast perler, glasperler og lerperler.
Det kan også være du mangler en god saks til at klippe figurerne ud med. Vi har et stort udvalg af forskellige sakse i mange farver og med flere funktioner, til både børn og til venstre- og højre håndet brug.
Hos Grafical.dk har vi over 50.000 forskellige varer, så der er masser af spændende ting til enhver smag. Bestiller du varer som er på lager, så er der levering i løbet af 1-3 hverdage. Derved kan du hurtigt komme igang med dit hobbyprojekt. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores hjælpsomme kundeservice, som altid hjælper med et smil.