Fax-maskiner | Telefax

Fax-maskiner til billige priser. Gode kvalitetsmaskiner fra Brother, modeller til stort eller lille behov. Grafical har også Labelprintere, Toner og blæk til fax,  og Makulatorer. Telefaxen var et super hit da den kom frem og mulighederne blev pludselig mange.

Når du vil benytte fax-maskiner skal du have et nummer ligesom når du ringer i telefonen. Telefaxen er tilsluttet telefonnettet og du opretter via det indtastede nummer forbindelse til modtageren. Nu kan du både sende og modtage kopier af breve, fakturaer m.v.

I dag er de fleste private og også virksomheder gået fra at bruge telefax til at bruge mail. Mailen er fremme med det samme og der skal ikke bruges papir for at sende diverse breve, fakturaer osv. Det er en god afløser for fax-maskiner men der er dog stadig steder hvor de bruger telefax. På sygehuset faxer de f.eks. stadig mellem de forskellige afdelinger. Hvorfor ved jeg ikke men nogle modeller er også lavet med en telefon. Så er der samling på det hele og det kan være rigtig rart.

Nu da mailen mere eller mindre har overtaget markedet fra telefax arkivere man jo bare sine dokumenter elektronisk og derved sparer man naturen for en del påvirkninger i form af papir, både fremstilling og bortskaffelse deraf.

Ønsker du at skrive dine breve på papir med en god kuglepen for derefter at faxe den kan du se vores udvalg af skriveredskaber på Grafical.dk. Her får du hurtig levering og super gode priser på dine varer.