+8.000 KundeanmeldelserPrisgaranti50.000 VarerLevering 1-3 hverdageGratis levering fra 699,-

Fastelavnstønde | Køb fastelavnstønder her

Her kan du bestille Fastelavnstønde på nettet

Grafical.dk har 12.000 hobbyartikler at vælge i mellem. En af de populære varer er fastelavnstønder, som vi har 4 udgaver af til super lave priser.
Du kan altid finde super gode fastelavnstønder tilbud her hos Grafical.dk. Du kan se dem ved at klikke på linket herunder:

SE OG BESTIL FASTELAVNSTØNDER HER

På webshoppen finder du både fastelavns tønder i pap og i træ. Priserne starter ved kun cirka 45 kr. inkl. moms for en fastelavnstønde i pap og 111 kr. for en tønde i træ.

Paptønden måler 39 cm i højden og er i en god papkvalitet. Trætønderne fås i 3 modeller - 1 i fyrtræ og 2 i bøg. De måler fra 38 cm. i højden for fyrtræstønden og 44 eller 54 cm. for fastelavnstønderne i bøg.

Her kan du se og bestille den enkelte type fastelavnstønde:


Fastelavnstønde, 39 cm, pap
Fastelavnstønde, 38 cm, fyrtræ
Fastelavnstønde, 54, bøgetræ
Fastelavnstønde, 44 cm, ekstra stærk, bøgetræ

Fastelavns-tønder på lager leveres typisk i løbet af 1-3 hverdage, og bestiller du for over 595 kr. inkl. moms sender vi dig dem fragtfrit. Vi har tit fastelavnstønder tilbud i vores nyhedsbreve, så det er en god ide at tilmelde sig den. Så går du aldrig glip af vores fantastiske fastelavnstønder tilbud hvor man kan spare stort og få billig fragt.

Vi har også mange andre fastelavns artikler såsom kongekroner, køller, fastelavnsris og meget mere.

GÅ TIL VAREGRUPPEN FASTELAVN

Information om fastelavn:

Hos Grafical har vi et kæmpe udvalg i alle tænkelige fastelavns remedier. Vi har masker, som er klar til at blive malet på, vi har ansigtsmaling og sminke, fastelavnstønde og fastelavnsris, kongekroner og dronningekroner, fastelavnskøller i flere størrelser, svampe, sminkeblyanter og paletter, imiteret stof og meget mere.

Alt dette giver dig frihed til at være kreativ og blive præcis det du gerne vil til fastelavn.

Fastelavnssangen:

Fastelavn er mit navn,
boller vil jeg have.
Hvis jeg ingen boller får,
så laver jeg ballade.

Boller op, boller ned
boller i min mave.
Hvis jeg ingen boller får,
så laver jeg ballade.

Fastelavn er en ældgammel tradition der har bundet mennesker i alle sociale klasser tæt sammen på denne specielle festlighed. Fastelavnsfesten afholdes officielt 50 dage før påske, og var i lang tid en festlighed kun for voksne.

Fastelavn blev i gamle tider afholdt for at fejre starten på foråret og dennes varme og glæder, og sejren over den kolde vinter.

I Danmark har man slået katten af tønden i rigtig mange år og det var i gamle tider vel at mærke med en rigtig kat, indtil 1830, hvor en præst fik gennemført forbud herom.

I dag er fastelavn børnenes fest og de skal selvfølgelig have lov at more sig med sjove kostumer og udklædninger de gerne vil vise frem, slå "katten" af tønden, rasle og samle slik.

Det var lidt om fastelavns historie, vi håber, at du har lyst til at bestille din fastelavnstønde hos os samt alt det andet til den perfekte fastelavnsfest. God fornøjelse.Her er et foto af en fastelavnstønde
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Følg med

      

Kundeservice

Åbningstider:

Man - tor:  8.00 - 16.00
Fredag:     8.00 - 15.30

Grafical ApS   |   Nupark 45    |   7500 Holstebro   |   grafical@grafical.dk
Scroll To Top