Fantasia acrylgarn

Hvis du skal igang med at strikke varmt tøj eller sokker til vinteren, så se her! Hos grafical.dk har vi et stort udvalg af Fantasia acrylgarn, som er super godt til at strikke varmt tøj af, da det er varmeisolerende. Du kan i venstre side, krydse af hvilken farve Fantasia acrylgarn det er du søger. Så finder søgemaskinen farven til dig, så du ikke skal sidde og lede efter en bestemt farve. Vi har også sortiments pakninger hvor du får flere forskellige farver, så du har noget at skifte imellem. Vores Fantasia acrylgarn findes i mange flotte farver, og til yderst favorable priser. Fantasia acrylgarn er kunstigt fremstillet garn, og derfor også billigere end garn der er lavet af naturlige fibre.

Hvad er Fantasia acrylgarn lavet af?
Fantasia acrylgarn er fremstillet af polymer som er syntetiske fibre. Man findeler det og bruger det derefter til at strikke puder, tæpper og trøjer af. Fordelen ved at Fantasia acrylgarn er syntetisk, er at det derved er farveægte, og ikke smitter særlig meget af.

Fantasia acrylgarn er rigtig godt at begynde at strikke med, da det er rigtig nemt at arbejde med, holder formen godt og kan vaskes igen og igen. Fantasia acrylgarn er blødt og varmt og føles lidt som uld, men det knirker lidt når man strikker med det, og kan irritere huden. Fantasia acrylgarn er modstandsdygtig overfor møl, kemikalier og olie.

Udover at strikke, har du også mulighed for at finde materialer til at flette, knytte og væve. Vi har et stort udvalg af både væve, strikkeliser, knyttekroge, strikkeringe, kumihimosæt og meget, meget mere.

Skal du bruge nogle materialer til at pynte det du har strikket med, så kan du her se vores store udvalg af hobbytilbehør. Der er fx øjne og snuder til at klistre på, hvis du har strikket en kludedukke eller en nisse. Der er også bjælder, formalede ansigter og  meget mere. Så lad fantasien få frit spil, og gå på opdagelse blandt alle de spændende hobbyartikler vi har hos grafical.dk