Fantasia acrylgarn maxi

Hvis du har et større strikke projekt i tankerne, og du skal bruge store ruller garn, så kan du prøve vores flotte udvalg af Fantasia acrylgarn maxi. Vi har alle regnbuens farver, og til billige priser. Bestiller du lagervarer leverer vi allerede indenfor 1-3 hverdage. Vores Fantasia acrylgarn maxi er perfekt til at strikke varme trøjer og strømper af, da det er varmeisolerende. Det er også modstandsdygtig overfor møl, kemikalier og olie.  Bestil garnet enkeltvis i de farver du ønsker, eller vælg en sortiments pakning med 20 x 50g Fantasia acrylgarn maxi.

Hvad er Fantasia acrylgarn maxi?
Fantasia acrylgarn maxi er et kunstigt fremstillet garn, lavet af polymer fibre. Fibrene er blevet findelt, og bliver derefter brugt til at lave garn af, som du kan strikke tæpper, puder og tøj af. Da Fantasia acrylgarn maxi er syntetisk fremstillet, er det også billigere at producere, så det er en rigtig billig løsning. Især til dig som lige er startet med at strikke, og lige vil se om det er noget for dig, før du køber dyrere materialer. Fantasia acrylgarn er farveægter, og smitter derfor ikke særlig meget af, og bliver ikke blegnet af solen.

Fantasia acrylgarn maxi er en god begyndergarn, da den holder godt på formen og kan vaskes igen og igen. Garnet er blødt og varmt og føles som uld. Det kan dog godt knirke lidt når man strikker med det, og det kan virke lidt irriterende for huden.

Hvis du mangler en god hobbysaks, så har vi et stort udvalg af forskellige sakse til hobbybrug. Vi har sakse i mange former, farver og størrelser, både til børn og voksne.

Hvis du vil strikke en sød bamse til barnebarnet, eller strikke dine egne julenisser, så kan du sætte nogle af  vores sjove øjne og snuder på. På denne måde kan du give dem et sødt udtryk, og gøre dem mere personlig.